Рецепт Корисна нутелла фото

Корисна нутелла
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Нутелла - знаменита шоколадно-горіхова паста з П'ємонт, яка підкорила весь світ. Однак склад такої солодощі далекий від ідеалу, тому пропоную свою версію Нутеллою.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати корисну нутеллу. Для приготування знадобиться потужний блендер, інакше текстура не вийде такою гладкою. Замість сиропу можна використовувати звичайний цукор, але тоді його потрібно додати на етапі здрібніння горіхів.

  • Funduk - 200 грам
  • Шоколад - 50-60 грам
  • Сироп агави - 50 мілілітрів
корисна нутелла - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
корисна нутелла - фото крок 2
Розігрійте сковороду на середньому вогні, обсмажте фундук до коричневих бочків.
корисна нутелла - фото крок 3
Подрібніть фундук в крихту.
корисна нутелла - фото крок 4
Продовжуйте подрібнювати, поки горіхи не почнуть виділяти масло і не перетворяться в пасту.
корисна нутелла - фото крок 5
Шоколад розтопіть на водяній бані. Додайте шоколад і сироп агави до пасти з фундука, подрібніть до однорідної консистенції.
корисна нутелла - фото крок 6
Перелийте пасту в баночку і залиште до повного застигання в холодильнику.
корисна нутелла - фото крок 7
Корисна нутелла готова.
корисна нутелла - фото крок 8
Виходить смачна креязик паста, яка підійде для млинців і підсмажених тостів вранці.

Схожі рецепти