Рецепт Домашня Нутелла фото

Домашня Нутелла
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Молочні продукти, Горіхи, Молоко, Вершкове масло, Нутелла
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок
Десерти

А хто не любить солоденьке? Ось і моя дочка не виняток, і заради неї я намагаюся на кухні. Кожна мама хоче порадувати не тільки смачним, але і домашнім, а не покупним, десертом своїх улюблених.

Я хочу розповісти вам, як приготувати домашню Нутеллу швидко і смачно. Ніяких секретів немає, просто дотримуйтесь інструкції і у вас вийде відмінний крем! Пробуйте і діліться враженнями.

Такий крем можна вживати з грінками на перекус або ж використовувати як крем для випічки.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 1 Склянка
  • Горіхи - 0, 5 склянки
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
  • Вершкове масло - 60 грам
домашня Нутелла - фото крок 1
Підготуйте продукти для домашньої Нутеллою. Горіхи я використовую волоські, але підійдуть будь-які. Якщо це арахіс, то перед подрібненням його потрібно обсмажити до готовності.
домашня Нутелла - фото крок 2
У глибокій зручною мисочці змішайте цукор з борошном і какао-порошком.
домашня Нутелла - фото крок 3
Влийте 50-70 мілілітрів молока і віночком з'єднувати з сухими інгредієнтами. Таким чином ви зможете уникнути утворення грудочок. Коли маса буде однорідною, додайте решту молока і перемішайте.
домашня Нутелла - фото крок 4
Шоколадну масу перелийте в каструлю з подвійним дном. На невеликому вогні доведіть до кипіння. Постійно перемішуйте віночком крем!
домашня Нутелла - фото крок 5
Горіхи постарайтеся подрібнити максимально. Я використовувала для цього дерев'яну дошку і качалку.
домашня Нутелла - фото крок 6
Як тільки шоколадний крем почне закипати, зніміть його з вогню. Я орієнтуюся на бульбашки, як вони вони з'явилися і крем помітно загус, значить готовий.
домашня Нутелла - фото крок 7
Додайте мелені горіхи і вершкове масло. Перемішуйте, поки не розчиниться масло.
домашня Нутелла - фото крок 8
Домашня Нутелла готова! Але для їжі вона занадто гаряча, остудіть її в холодильнику. Пригощайтеся!

Схожі рецепти