Нудл суп
(покроковий рецепт з фото)
Купила я в магазині рисову локшину, nudl. І постало питання, що з неї готувати. Саме простий варіант - відварити і додати соус з овочами. Але хотілося щось інше, наприклад, суп. Ось що вийшло.
Вийшло блюдо можна віднести до категорії простих. Все зрозуміло, ніяких зайвих дій, а часу піде всього 30 хвилин. У підсумку ви спробуєте одну з варіацій бульйону з локшиною і куркою. Ділюся з вами тим, як приготувати Нудл суп по-тайськи. Не гостре, ситне і ароматне блюдо підійде для сімейного обіду.
- Локшина "нудл" - 240 грам
- Курячий бульйон - 2, 5 L
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Куряча грудка - 2 штуки
- Чебрець свіжий, гілочка - 10 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Для початку наріжте дрібними кубиками цибулю, селера і моркву.
2. Далі в каструлі розігрійте масло. Викладіть в неї нарізані овочі, сіль і перець.
3. Обсмажте їх 10 хвилин до м'якості, помішуючи.
4. Після цього влийте бульйон і додайте чебрець.
5. Доведіть бульйон до кипіння, а потім варіть 10 хвилин.
6. В цей же час грудку дрібно нарубати або пропустіть через м'ясорубку. Потім змішайте її з сіллю і перцем. Нарешті додайте в суп.
7. Поки все готується, відваріть локшину до готовності в підсоленій воді.
8. В кінці в суп додайте Нудл. Проваріть його 1 хвилинку. Все готово! Смачного!