Недільний обід
(покроковий рецепт з фото)
Так як приготувати недільний обід хочеться смачним, вишуканим і ситним, пропоную вам цікаву ідею: рибка, фарширована омлетом і сиром. Неймовірне блюдо, яке варто спробувати.
В даному випадку використана форель, але нафарширувати таким чином можна будь-яку рибку, яка вам до смаку. Крім того, подавати до столу страву можна гарячим, з гарніром або овочами, а також холодним, воно смачно однаково. Тут не використані спеції, але при бажанні ви можете додати для аромату і більш інтенсивного смаку приправи для риби і сушені трави, наприклад.
- Форель - 1 штука
- Яйце - 6 штук
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 чайних ложок
1. Насамперед займіться рибкою: вимийте, очистіть від луски і нутрощів. Зріжте плавники акуратно.
2. Після необхідно видалити хребет і кісточки, намагаючись не порушити цілісність рибки.
3. Коли у вас рибка готова, посоліть її трохи і відкладіть поки в сторону. Увімкніть духовку на 180 градусів. У глибоку миску вбийте яйця.
4. Додайте щіпку солі і збийте. Розігрійте на сковороді трохи олії і вилийте омлет. Смажте під кришкою до готовності.
5. Готовий омлет зніміть зі сковороди і викладіть на філе рибки.
6. Натріть на тертці трохи сиру.
7. І присипте зверху.
8. Акуратно згорніть омлет рулетом всередині риби.
9. Викладіть на пергамент, змащений маслом, черевцем вниз. Надішліть деко з рибою в духовку.
10. Запікайте хвилин 45 до румяности.
11. Подавайте рибку до столу, нарізавши порційними шматочками. Дуже смачна страва для всієї родини, чудово підходить для обіду в вихідний.
Смачного!
Смачного!