Хлібна запечені страви «недільний сніданок»
(покроковий рецепт з фото)
Ця запіканка - дійсно прекрасний варіант для сніданку! Сподобається і дорослим, і дітям. Чимось це блюдо нагадує омлет з безліччю різних смачних добавок! Заходьте і дивіться, як готувати!
Ця страва дуже схоже на омлет, тільки з додаванням шматочків білого хліба, горошку, бекону, сиру, шинки і зелені! Можна запекти в одній великій формі або в порційних. Відмінна ідея для сніданку, і не тільки недільного!
- Бекон - 50 грам
- Хліб - 100 грам (білий)
- Сир - 75 грам (тертий)
- Горошок - 1 Ст. Ложка (заморожений)
- Куряче яйце - 3 склянки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Огірок - 1/2 штуки (маринований)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Зелень - 4 штуки
- Шинка - 30 грам
Бекон наріжте і обсмажте на сухій сковороді.
Змішайте з нарізаним маринованим огірком.
Хліб наріжте кубиком і покладіть в пакет.
Сюди ж додайте смажений бекон з огірком.
Додати сіль, поперчіть, додайте інші інгредієнти.
Яйця змішайте зі сметаною і теж додайте в пакет.
Перемішайте руками вміст прямо в пакеті і викладіть у форму або порційні формочки.
Зверху посипати сиром, шинкою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Подайте з зеленню. Смачного!