Рецепт Недільний фруктовий салат фото

Недільний фруктовий салат
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Фрукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування недільного фруктового салату. Найкращий салат в моєму житті. Спробуйте, не пошкодуєте. Смачного!

Опис приготування:

1) У маленькій мисці змішати нарізані яблука з ананасовим соком і відкласти в сторону на 5-10 хвилин.

2) У великій мисці для салату з'єднати персикову начинку і шматки ананаса.

3) Вийняти яблука з ананасового соку і змішати до персикової начинку і шматках ананаса. У залишився ананасовий сік додати нарізані шматки Банана і відкласти на 5-10 хвилин.

4) Ківі чистити і нарізати скибочками. Полуницю нарізати скибочками і розділити на 2 частини. Другі половинки відкласти.

5) Вийняти шматки Банана з ананасового соку і додати до персикової начинку і шматках ананаса. Додати полуницю і змішати.

6) Викласти по периметру тарілки скибочки ківі упереміш з полуницею. Охолодити і подавати.


  • Банку шматки ананаса - 1 штука
  • Яблуко - 2 штуки
  • Банку персикова начинка - 1 штука
  • Банан - 2 штуки (кубиками)
  • Ківі - 3 штуки (скибочками)
  • Полуниця - 500 грам
1) У маленькій мисці змішати нарізані яблука з ананасовим соком і відкласти в сторону на 5-10 хвилин.

2) У великій мисці для салату з'єднати персикову начинку і шматки ананаса.

3) Вийняти яблука з ананасового соку і змішати до персикової начинку і шматках ананаса. У залишився ананасовий сік додати нарізані шматки Банана і відкласти на 5-10 хвилин.

4) Ківі чистити і нарізати скибочками. Полуницю нарізати скибочками і розділити на 2 частини. Другі половинки відкласти.

5) Вийняти шматки Банана з ананасового соку і додати до персикової начинку і шматках ананаса. Додати полуницю і змішати.

6) Викласти по периметру тарілки скибочки ківі упереміш з полуницею. Охолодити і подавати.

Схожі рецепти