Дієтичний фруктовий салат
(покроковий рецепт з фото)
Фруктовий салат - один з найпростіших десертів. Його можна зробити легким або більш насиченим. Обожнюю рецепт, як приготувати дієтичний фруктовий салат, який абсолютно не шкодить фігурі.
Різновидів рецептів фруктового салату дуже багато, пропоную найпростіший, але не менш смачний. Фруктовий салат можна заправити йогуртом, сметаною, кефіром, ряжанкою або фруктовими соками. Його можна приготувати з різних фруктів, ягід, а також додавати до нього сир, сир, сухофрукти, горіхи, пластівці та інше. Фруктовий салат може бути доповненням до морозиву або пирога. Блюдо подається холодним як десерт.
- Банан - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Йогурт - 50 мілілітрів
- Малина - 3 штуки
- Шоколадний топінг - За смаком
1. Банан чищу від шкірки, потім розрізаю на 2 частини і кожну половинку нарізаю півкільцями.
2. Яблуко гарненько мою, розрізаю на 2 частини та вичищаю насіння, зрізаю хвостик, попку, нарізаю кубиками.
3. Апельсин очищаю від шкірки, поділяю на дольки, виймаю кісточки. Нарізаю апельсин шматочками.
4. Грушу мою і розрізаю, видаляю у неї серцевину, нарізаю грушу скибочками, а потім кожну скибочку - на шматочки.
5. Всі фрукти розміщую в миску, акуратно перемішую і заправляю йогуртом.
6. Салат наполягаю 10 хвилин, при подачі прикрашаю ягідками малини і шоколадним топінгом.