Дієтичний фруктовий салат
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Фруктовий салат - один з найпростіших десертів. Його можна зробити легким або більш насиченим. Обожнюю рецепт, як приготувати дієтичний фруктовий салат, який абсолютно не шкодить фігурі.
Опис приготування:
Різновидів рецептів фруктового салату дуже багато, пропоную найпростіший, але не менш смачний. Фруктовий салат можна заправити йогуртом, сметаною, кефіром, ряжанкою або фруктовими соками. Його можна приготувати з різних фруктів, ягід, а також додавати до нього сир, сир, сухофрукти, горіхи, пластівці та інше. Фруктовий салат може бути доповненням до морозиву або пирога. Блюдо подається холодним як десерт.
- Банан - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Йогурт - 50 мілілітрів
- Малина - 3 штуки
- Шоколадний топінг - За смаком
1. Банан чищу від шкірки, потім розрізаю на 2 частини і кожну половинку нарізаю півкільцями.
2. Яблуко гарненько мою, розрізаю на 2 частини та вичищаю насіння, зрізаю хвостик, попку, нарізаю кубиками.
3. Апельсин очищаю від шкірки, поділяю на дольки, виймаю кісточки. Нарізаю апельсин шматочками.
4. Грушу мою і розрізаю, видаляю у неї серцевину, нарізаю грушу скибочками, а потім кожну скибочку - на шматочки.
5. Всі фрукти розміщую в миску, акуратно перемішую і заправляю йогуртом.
6. Салат наполягаю 10 хвилин, при подачі прикрашаю ягідками малини і шоколадним топінгом.