Фруктовий салат «амброзія»
(покроковий рецепт з фото)
Зараз тропічні фрукти можна купити в будь-якому продуктовому магазині, а ще століття тому вони були доступні лише людям з вищого суспільства. Тоді з'явився цей екзотичний, на ті часи, десерт.
Тепер ви теж можете дізнатися про те, як приготувати фруктовий салат "амброзія" . Він складається з ананаса, апельсина, банана і кокоса. Робиться за пару хвилин, але від цього він тільки виграє. Освіжаючі фрукти подавайте в прозорих креманках, щоб блюдо виглядало красиво. Десерт підійде вегетаріанцям.
- Апельсин - 2 штуки
- Банан - 2 штуки
- Ананас консервований - 200 грам
- Кокосова стружка або тертий кокос - 6 чайних ложок
- Цукор білий - 6 чайних ложок
1. Апельсин наріжте шматочками, попередньо розділивши його на часточки і видаливши плівку. Викладіть половину м'якоті в 3 Kremanka. У кожну насипте по ложці цукру.
2. Потім в порції додайте по 1 ложці кокоса.
3. Далі розподіліть банан кружками. А потім повторіть шари: апельсин, цукор, кокос і банан.
4. В кінці додайте ананас.
5. Подавайте десерт відразу ж і насолоджуйтеся!