Рецепт Фруктовий салат «амброзія» фото

Фруктовий салат «амброзія»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Фрукти, Апельсин, Ананас
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Солодке, Десерти

Зараз тропічні фрукти можна купити в будь-якому продуктовому магазині, а ще століття тому вони були доступні лише людям з вищого суспільства. Тоді з'явився цей екзотичний, на ті часи, десерт.

Тепер ви теж можете дізнатися про те, як приготувати фруктовий салат "амброзія" . Він складається з ананаса, апельсина, банана і кокоса. Робиться за пару хвилин, але від цього він тільки виграє. Освіжаючі фрукти подавайте в прозорих креманках, щоб блюдо виглядало красиво. Десерт підійде вегетаріанцям.

  • Апельсин - 2 штуки
  • Банан - 2 штуки
  • Ананас консервований - 200 грам
  • Кокосова стружка або тертий кокос - 6 чайних ложок
  • Цукор білий - 6 чайних ложок
фруктовий салат
1. Апельсин наріжте шматочками, попередньо розділивши його на часточки і видаливши плівку. Викладіть половину м'якоті в 3 Kremanka. У кожну насипте по ложці цукру.
фруктовий салат
2. Потім в порції додайте по 1 ложці кокоса.
фруктовий салат
3. Далі розподіліть банан кружками. А потім повторіть шари: апельсин, цукор, кокос і банан.
фруктовий салат
4. В кінці додайте ананас.
фруктовий салат
5. Подавайте десерт відразу ж і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти