Фруктовий салат з полуниці
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Пропоную на десерт фруктове літні ласощі - салат! вітамінний, смачний, солодкий, чого ще бажати? Для прикраси використовуйте м'яту і вершки. Дивіться, як приготувати фруктовий салат з полуниці!
Особливих пропорцій в цьому салаті немає, беріть фрукти та ягоди в будь-якій кількості, заправляйте кленовим сиропом і насолоджуйтеся! Для прикраси можна використовувати збиті вершки, морозиво, топпинги шоколадні або фруктові. Подавайте салат відразу після приготування, поки ягоди не пустили сік. Замість ірги можна покласти в салат лохину або чорницю. Приємного!
- Полуниця - 50 грам
- Яблуко - 50 грам
- Черешня - 25 грам
- Вишня - 25 грам
- Ірга - 15 грам
- Кленовий сироп - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте ягоди-фрукти, сироп. Приступимо!
2. Ретельно вимийте ягоди, яблуко. У вишень і черешень видаліть кісточки. У полуниці обірвемо хвостики і наріжте її на половинки. Яблуко очистіть від шкірки, наріжте шматочками, опустіть на пару секунд в лимонну воду (вода з лимонним соком), щоб яблука не потемніли.
3. Перемішайте фрукти-ягоди. На тарілочку покладіть гіркою, зверху полийте кленовим сиропом.
4. Готовий салат прикрасьте вершками, м'ятою і полуничкою. Приємного!