Рецепт Салат «амброзія» фото

Салат «амброзія»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Люблю я салати, особливо - готувати. Готую часто, тому в моєму арсеналі дуже велика різноманітність рецептів. Цей салат випадковий, але дуже вдалий. І історію назви я не відстежувала.

Опис приготування:

Даний салат чудово підходить до картопляного пишного пюре. Салат одночасно легкий і ситний. Тут присутні овочі та м'ясна наповнює. Спробуйте приготувати салат разом зі мною, використовуючи доступну покрокову інструкцію з ілюстрацією кроків. Наш сайт завжди радий вам допомогти і донести вам доступні, зручні і легкі в приготуванні салати на кожен день і для урочистих моментів.

  • Капуста пекінська - 1 штука
  • Куряче філе - 400 грам
  • Майонез або сметана - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Свіжий огірок - 2 штуки
салат
Для приготування салату"Амброзія" ми візьмемо пекінську китайську капусту. Капусту потрібно вимити, обсушити і нарізати тонкою соломкою. Якщо соломка вийде занадто довгою, укоротите її.
салат
Відварене м'ясо курки нарізаємо невеликий соломкою. Для приготування м'яса краще взяти куряче філе. Воно більш пісне. При варінні м'яса в бульйон можна покласти коріння, що надасть м'ясу більше смаку і аромату.
салат
Свіжий огірок нарізаємо соломкою. Для приготування салату краще використовувати свіжий огірок, але в зиязикай період я часто використовую морожений. Смак не змінюється.
салат
Складіть нарізану капусту в миску, додайте куряче філе, свіжий огірочок, зелень, трохи солі і спецій за смаком.
салат
Заправте салат сметаною або майонезом (на ваш смак). Перемішайте.
салат
Заправлений салат укладіть на прямокутне або овальне блюдо. У центрі салату встановіть прикраса з"попки" пекінської капусти. Вона ефектно виглядає і нагадує квітку.

Схожі рецепти