Запечені страви для 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-7
Час приготування: 15 хв.
Якщо хочете смачний десерт, а багато часу на приготування немає, запечені страви для 5 хвилин в домашніх умовах стане відмінним рішенням. Готувати її можна з фруктами, родзинками або просто без добавок.
Опис приготування:
Якщо хочете, щоб запіканка за 5 хвилин побалувала не тільки ваші смакові рецептори, але і гостей - не відступайте від рецепта. На перший погляд може здатися, що маса виходить занадто рідкою, але в процесі приготування все зміниться. Ще один важливий момент - температура мікрохвильової печі повинна бути досить високою. При бажанні в"тісто" можна додати сухофрукти, родзинки і т.Д.
- Сир - 350 грам
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - За смаком
- Ізюм - За смаком
1. Набір продуктів для цієї запіканки знадобиться мінімальний. Сир можете брати будь-який, але пам'ятайте, що якщо візьмете знежирений або нежирний, то в"тісто" потрібно буде додати більше манної крупи.
2. Змішуємо всі інгредієнти відразу. Коли у мене є час, я перетираю творог через сито, але частіше за все не відступаю від"п'ятихвилинного" рецепт.
3. Маса повинна вийти злегка зарідка. Ні в якому разі не додавайте борошно, а замініть її двома столовими ложками манки. Тепер виливаємо масу в форму або в кілька формочок (я часто беру силіконові кексніци) і відправляємо в мікрохвильовку на 5 хвилин (температура СВЧ повинна бути дуже високою).
4. У мене була кругла силіконова форма середнім розміром (18 см). Коли форма велика або ви збільшите масу вдвічі, то краще розділити на порційні частини або виставити більший час готування.