Страви з морозива горошку
(покроковий рецепт з фото)
Які страви з морозива горошку можна приготувати на швидку руку? Я пропоную зробити суп з горошку і шпинату з овочами. У вигляді обіду він відмінно підійде, в тому числі для вегетаріанців.
Чи знаєте ви, що страви з морозива горошку готуються дуже швидко і легко. Сьогодні я розповім, як приготувати страву з морозива горошку, суп зі шпинатом і овочами. Цей суп краще подавати у вигляді пюре, подрібнивши всі блендером. А якщо додати перед подачею сметану, то таке перше блюдо з задоволенням поїдять навіть діти.
- Шпинат - 300 грам
- Кабачок - 200 грам
- Зелений горошок - 200 грам
- Цибуля - 1 штук
- Часник - 1 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком
1. Цей суп дуже корисний і такий же смачний. Готується він дуже швидко, і навіть початківець кухар зможе зробити його за одну годину. Шпинат, як і горошок, можна брати заморожений, а можна свіжий.
2. Візьміть каструлю з товстим дном, налийте в неї масло і трохи розігрійте. Потім Відведіть туди нашатковану цибулю і стебла шпинату. Подрібніть часник і теж відправте до овочів.
3. Потомити хвилин 5 на слабкому вогні і додайте нарізаний кабачок і зелений горошок. Його розморожувати необов'язково. Гасіть і постійно помішуйте.
4. Коли овочі трохи підсмажаться, додайте 3 склянки води, посоліть і приправте спеціями за смаком.
5. Коли овочі будуть майже готові, введіть нарізані листя шпинату і варіть ще 10 хвилин на слабкому вогні.
6. Коли суп буде готовий, подрібніть все занурювальним блендером і знову доведіть до кипіння.
7. Перед подачею можна додати сметану, вийде дуже смачно. Смачного!