Рецепт Дієтичні страви з квасолею фото

Дієтичні страви з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Квасоля, також як і інші бобові, дуже корисна для нашого організму, так як містить масу корисних речовин, а особливо білка. Продукти для цієї страви можна знайти на будь-якій кухні.

Квасоля з овочами - це смачне дієтичне блюдо. Попередньо відваріть квасоля до готовності. Обсмажте на сковороді протягом 5 хвилин порізані селера і моркву, потім додайте подрібнену цибулю, а через кілька хвилин - порізану картоплю. Додати сіль, додайте подрібнений часник і спеції за смаком. Протушкувати разом, далі додайте квасолю, стакан гарячої води і доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і готуйте протягом 15 хвилин. Тим часом очистіть помідори від шкірки і насіння і перетворите в пюре, яке додайте до інших овочів. Після цього готуйте страву ще 10 хвилин і подайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!

  • Корінь селери - 50 грам
  • Квасоля - 0, 5 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
дієтичні страви з квасолею - фото крок 1
Квасоля перед приготуванням замочіть на кілька годин, потім відваріть до готовності. Рідина злийте, квасоля відкиньте на друшляк і накрийте, щоб не обвітрилася.
дієтичні страви з квасолею - фото крок 2
Обсмажте на сковороді протягом 5 хвилин порізані селера і моркву, потім додайте подрібнену цибулю.
дієтичні страви з квасолею - фото крок 3
Картопля наріжте кубиками і додайте на сковороду. Додати сіль, додайте подрібнений часник і спеції за смаком. Протушкувати разом хвилин 7.
дієтичні страви з квасолею - фото крок 4
Потім додайте квасолю, стакан гарячої води і доведіть до кипіння. Потім накрийте кришкою і готуйте протягом 15 хвилин. Тим часом очистіть помідори від шкірки і насіння і перетворите в пюре, яке додайте до інших овочів. Після цього готуйте страву ще 10 хвилин і подайте на стіл в гарячому вигляді - розігрівання воно не терпить.

Схожі рецепти