Найпростіша шарлотка
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться спекти щось солоденьке з абсолютного мінімуму інгредієнтів. Знайома ситуація? На виручку в такому випадку прийде цей класний і нескладний рецепт пирога. Запам'ятовуйте, стане в нагоді!
Отже, розповім вам, як приготувати найпростішу шарлотку. Відверто кажучи, в рецепті можна навіть не використовувати розпушувач, 4 основних інгредієнта цілком буде досить. Для зайнятих господинь і любителів випічки без особливого клопоту це те, що треба!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Яблуко - 3 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
Насамперед включіть її і розігрійте її до 180 градусів.
2
Яйця з цукром збийте до пишності.
3
Потроху всипте просіяне борошно і розпушувач.
4
Жароміцних форму застеліть пергаментом. Яблука очистіть, наріжте тонкими часточками і викладіть на дно форми.
5
Зверху вилийте тісто, відправте форму в духовку.
6
Залежно від розміру форми випікайте від 30 до 50 хвилин. Пиріг повинен бути рум'яним і пройти тест на суху сірник.
Ось така класна і дійсно найпростіша шарлотка.
Приємного чаювання!
Ось така класна і дійсно найпростіша шарлотка.
Приємного чаювання!