Рецепт Мойва жаровні фото

Мойва жаровні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Мойва
Пісні страви
На природу
Гарячі страви, Шашлик

В якості перекусу на природі або натуральній і смачною закуски до пива, хочу запропонувати вам посмажити мойву на мангалі. Рибка виходить дивно хрусткою і апетитною. Рекомендую на пробу!

Посмажити мойву можна безпосередньо на решітці або загорнувши рибку в фольгу. Що стосується маринаду, то тут ви сміливо можете експериментувати. Мойва хороша тим, що маринуватися їй потрібно зовсім небагато, так що основний час піде на очищення риби.

  • Мойва - 25-30 штук
  • Лимон - 1/4 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
мойва жаровні - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
мойва жаровні - фото крок 2
Рибку промийте, очистіть від голови і нутрощів.
мойва жаровні - фото крок 3
Додайте сіль, перець і спеції для риби.
мойва жаровні - фото крок 4
Викладіть в миску пару ложок майонезу.
мойва жаровні - фото крок 5
Вичавіть трохи соку лимона.
мойва жаровні - фото крок 6
Акуратно все перемішайте.
мойва жаровні - фото крок 7
Поки мойва маринується, підготуйте мангал.
мойва жаровні - фото крок 8
Викладіть рибку на решітку.
мойва жаровні - фото крок 9
І смажте до рум'яної і хрусткої скоринки.
мойва жаровні - фото крок 10
Мойва жаровні - відмінна ідея закуски на пікніку. Смачного!

Схожі рецепти