Короп з жаровні
(покроковий рецепт з фото)
Нарешті на вулиці потеплішало і можна сміливо вибиратися на природу в хорошій компанії. Ліс, багаття і звичайно ж смачний короп на мангалі. Спробуйте, пальчики оближеш!
Будьте уважні, коли будете обробляти коропа перед приготуванням. Дуже ретельно вичистіть всі нутрощі і повністю видаліть всю луску з риби. Рекомендую до риби взяти хорошого вина. Сподіваюся, вам сподобатися короп на мангалі!
- Короп - 1 штука(1-1, 5 кг)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Koriandr - За смаком
Видаляємо нутрощі і луску з коропа. Робимо невеликі надрізи перпендикулярно хребту від голови до хвоста. У надрізи пізніше повинні поміститися часточки лимона.
Натріть коропа зовні і всередині сіллю і коріандром. Ріжемо яблуко і цибулю кубиками, фаршируємо рибу.
Вставляємо в надрізи часточки лимона. Ми залишаємо коропа на пів години, він повинен замаринувати. Займіться поки мангалом.
Мангал розпалився, пройшло 30 хвилин. Фіксуємо коропа на решітці і ставимо на мангал саме так, як показано на фото. roza_ker, приблизно 30 хвилин поперемінно перевертаючи рибу.
Короп з жаровні готовий!