Рецепт Osetrina жаровні фото

Osetrina жаровні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Osetrina жаровні - найпрекрасніше ласощі для рибних гурманів. Відомо, що осетрина - риба, яка не потребує особливих зусиль у приготуванні, і це робить її ще привабливішою!

Опис приготування:

Рецепт приготування осетрини на мангалі до неподобства простий. Єдина складність виникає, якщо у вас ціла необроблена риба. Тоді раджу звернутися за допомогою до спеціальним рецептом, який розповість як правильно слід обробляти осетра. Ну, а у нас - рецепт осетрини на мангалі:

1. Готуємо шматочки риби - найкраще нарізати пластами середнього розміру поперек волокон. Потім гарненько промиваємо під проточною водою від слизу і обсушуємо паперовим рушником.

2. Готуємо маринад. Спочатку нарізаємо цибулю тоненькими півкільцями або соломкою, лимони очищаємо від цедри і натираємо на тертці, кінзу дрібно рубаємо і складаємо це все в зручну, досить глибокий посуд. Туди ж видавлюємо сік лимонів, додаємо сіль, перець, спеції і виливаємо 100 мл білого вина. Все гарненько змішуємо.

3. Заготовлені шматки риби опускаємо в посуд з маринадом. Ми залишаємо осетрину маринуватися приблизно на годину.

4. Готуємо мангал, осетрину нанизуємо на шампури. Рибу обсмажуємо на вугіллі не більш 25 хвилин. Осетрину найкраще подавати з овочами, соліннями і білим вином.

Смачного!


  • Осетрина - 1 штука(1 кг)
  • Біле вино - 100 мілілітрів
  • Лимон - 2-3 штук
  • Свіжа кінза - 1 штука (пучок)
  • Сіль, перець, приправи - - За смаком
  • Цибуля - 4 штуки
Рецепт приготування осетрини на мангалі до неподобства простий. Єдина складність виникає, якщо у вас ціла необроблена риба. Тоді раджу звернутися за допомогою до спеціальним рецептом, який розповість як правильно слід обробляти осетра. Ну, а у нас - рецепт осетрини на мангалі:

1. Готуємо шматочки риби - найкраще нарізати пластами середнього розміру поперек волокон. Потім гарненько промиваємо під проточною водою від слизу і обсушуємо паперовим рушником.

2. Готуємо маринад. Спочатку нарізаємо цибулю тоненькими півкільцями або соломкою, лимони очищаємо від цедри і натираємо на тертці, кінзу дрібно рубаємо і складаємо це все в зручну, досить глибокий посуд. Туди ж видавлюємо сік лимонів, додаємо сіль, перець, спеції і виливаємо 100 мл білого вина. Все гарненько змішуємо.

3. Заготовлені шматки риби опускаємо в посуд з маринадом. Ми залишаємо осетрину маринуватися приблизно на годину.

4. Готуємо мангал, осетрину нанизуємо на шампури. Рибу обсмажуємо на вугіллі не більш 25 хвилин. Осетрину найкраще подавати з овочами, соліннями і білим вином.

Смачного!

Схожі рецепти