Рецепт Kizhuch жаровні фото

Kizhuch жаровні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

З настанням тепла так і тягне на природу, тому я хочу запропонувати вам рецепт дуже смачного і соковитого кіжуча, який стане родзинкою будь-якого вашого пікніка!

Опис приготування:

Хочу сьогодні поділитися з вами простим рецептом, як приготувати кижуч на мангалі. Таке блюдо я одного разу спробувала у подруги на дачі. Рибу я шалено люблю і часто готую. Перепробувала безліч різних маринадів, але цей мене буквально підкорив! Риба виходить соковитою, ароматної і просто тане в роті! Воістину відповідний рецепт для весняних походів до лісу!

Читайте, пробуйте, і обов'язково діліться враженнями!

1. Рибу потрібно очистити, промити і нарізати на порційні шматочки.

2. На великій тертці трьом корінь імбиру. Змішуємо його з соєвим соусом і апельсиновим соком, злегка перчимо.

3. Викладаємо рибу в каструлю, заливаємо її вийшов маринадом. В ідеалі варто дати їй настоятися в холодильнику годин 9-12, але оскільки риба продукт ніжний, то 1-2 годин цілком вистачить, щоб вона просочилася.

4. Моєму перець і цибулю, очищаємо. Перець нарізаємо на невеликі шматочки, а цибуля - кільцями. В окремій мисці овочі солимо, перчимо і заправляємо лимонним соком.

5. Промаринуватися рибку нанизуємо на шампури, чергуючи з шматочками перцю і цибулі. Смажте її на мангалі до готовності, не забуваючи перевертати.

Смачного!

За бажанням можна використовувати будь-які інші овочі, так ваш шашлик буде ще смачніше і про гарнір не доведеться думати!


  • Kijuç - 2 кілограма
  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Лимонний сік - 1/2 склянки
  • Соєвий соус - 1 Склянка
  • Апельсиновий сік - 1 Склянка
  • Імбир - 1 штука (корінь)
  • Цибуля ріпчаста - 5 штук
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
Хочу сьогодні поділитися з вами простим рецептом, як приготувати кижуч на мангалі. Таке блюдо я одного разу спробувала у подруги на дачі. Рибу я шалено люблю і часто готую. Перепробувала безліч різних маринадів, але цей мене буквально підкорив! Риба виходить соковитою, ароматної і просто тане в роті! Воістину відповідний рецепт для весняних походів до лісу!

Читайте, пробуйте, і обов'язково діліться враженнями!

1. Рибу потрібно очистити, промити і нарізати на порційні шматочки.

2. На великій тертці трьом корінь імбиру. Змішуємо його з соєвим соусом і апельсиновим соком, злегка перчимо.

3. Викладаємо рибу в каструлю, заливаємо її вийшов маринадом. В ідеалі варто дати їй настоятися в холодильнику годин 9-12, але оскільки риба продукт ніжний, то 1-2 годин цілком вистачить, щоб вона просочилася.

4. Моєму перець і цибулю, очищаємо. Перець нарізаємо на невеликі шматочки, а цибуля - кільцями. В окремій мисці овочі солимо, перчимо і заправляємо лимонним соком.

5. Промаринуватися рибку нанизуємо на шампури, чергуючи з шматочками перцю і цибулі. Смажте її на мангалі до готовності, не забуваючи перевертати.

Смачного!

За бажанням можна використовувати будь-які інші овочі, так ваш шашлик буде ще смачніше і про гарнір не доведеться думати!

Схожі рецепти