Рецепт Osetrina королівський фото

Osetrina королівський
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
Риба та морепродукти, Осетер
Дієтичне харчування, ПП рецепти, Для діабетиків
На святковий стіл, День народження, Фуршет, Святковий обід, Ювілей, Різдво, Весілля
Гарячі страви

Osetrina королівський - це, без сумніву, цвях будь-якого святкового столу. Виглядає це блюдо шикарно, за смаком - bespodobno! Спробуйте осетрину по-царськи і відчуйте себе справжнім царем

Даний покроковий рецепт розповість вам, як приготувати осетрину по-царськи. Робиться це блюдо досить складно, але воно того варто - в кінцевому рахунку виходить дуже гарне блюдо, здатне прикрасити будь-який святковий стіл. Риба виходить чудовою, привабливою і неймовірно смачною!

Отже, Осетер рецепта після кесаревого розтину:

Крок 1: У зручній посуді готуємо маринад для риби. Для цього змішуємо томатну пасту, майонез, олія, спеції, сіль, перець і добре перемішуємо до однорідної маси. Обмащуємо цією сумішшю рибу і відставляємо на 2 годину. Потім обсмажуємо рибу на грилі.

Крок 2: Гриби гарненько промиваємо під проточною водою і потім відварюємо.

Крок 3: Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого в маслі. Потім додаємо гриби і тушкуємо близько 10 хвилин, потім кладемо помідори (без шкірки), зелень, часник, спеції. Тушкуємо на середньому вогні.

Крок 4: Картоплю нарізаємо шматочками і готуємо його у фритюрі.

Начинки з грибів перекладаємо в керамічний посуд, зверху розкласти осетрину, полити майонезом, посипати сиром і запекти в духовці 5-10 хвилин при 200 градусах.

От і все! Готову осетрину по-царськи подавати в гарячому вигляді. Хай щастить!


  • Осетрина - 1 штука( 700 гр)
  • Майонез - 70 грам
  • Сир - 150 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Томатна паста - 50 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Рослинна олія - 0, 5 L
  • Червоний мелений перець, сіль, спеції - - За смаком( По10 г)
  • Печериці - 400 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Помідори - 100 грам
  • Свіжа зелень - 50 грам
Даний покроковий рецепт розповість вам, як приготувати осетрину по-царськи. Робиться це блюдо досить складно, але воно того варто - в кінцевому рахунку виходить дуже гарне блюдо, здатне прикрасити будь-який святковий стіл. Риба виходить чудовою, привабливою і неймовірно смачною!

Отже, Осетер рецепта після кесаревого розтину:

Крок 1: У зручній посуді готуємо маринад для риби. Для цього змішуємо томатну пасту, майонез, олія, спеції, сіль, перець і добре перемішуємо до однорідної маси. Обмащуємо цією сумішшю рибу і відставляємо на 2 годину. Потім обсмажуємо рибу на грилі.

Крок 2: Гриби гарненько промиваємо під проточною водою і потім відварюємо.

Крок 3: Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого в маслі. Потім додаємо гриби і тушкуємо близько 10 хвилин, потім кладемо помідори (без шкірки), зелень, часник, спеції. Тушкуємо на середньому вогні.

Крок 4: Картоплю нарізаємо шматочками і готуємо його у фритюрі.

Начинки з грибів перекладаємо в керамічний посуд, зверху розкласти осетрину, полити майонезом, посипати сиром і запекти в духовці 5-10 хвилин при 200 градусах.

От і все! Готову осетрину по-царськи подавати в гарячому вигляді. Хай щастить!

Схожі рецепти