Osetrina королівський
(покроковий рецепт з фото)
Osetrina королівський - це, без сумніву, цвях будь-якого святкового столу. Виглядає це блюдо шикарно, за смаком - bespodobno! Спробуйте осетрину по-царськи і відчуйте себе справжнім царем
Даний покроковий рецепт розповість вам, як приготувати осетрину по-царськи. Робиться це блюдо досить складно, але воно того варто - в кінцевому рахунку виходить дуже гарне блюдо, здатне прикрасити будь-який святковий стіл. Риба виходить чудовою, привабливою і неймовірно смачною!
Отже, Осетер рецепта після кесаревого розтину:
Крок 1: У зручній посуді готуємо маринад для риби. Для цього змішуємо томатну пасту, майонез, олія, спеції, сіль, перець і добре перемішуємо до однорідної маси. Обмащуємо цією сумішшю рибу і відставляємо на 2 годину. Потім обсмажуємо рибу на грилі.
Крок 2: Гриби гарненько промиваємо під проточною водою і потім відварюємо.
Крок 3: Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого в маслі. Потім додаємо гриби і тушкуємо близько 10 хвилин, потім кладемо помідори (без шкірки), зелень, часник, спеції. Тушкуємо на середньому вогні.
Крок 4: Картоплю нарізаємо шматочками і готуємо його у фритюрі.
Начинки з грибів перекладаємо в керамічний посуд, зверху розкласти осетрину, полити майонезом, посипати сиром і запекти в духовці 5-10 хвилин при 200 градусах.
От і все! Готову осетрину по-царськи подавати в гарячому вигляді. Хай щастить!
- Осетрина - 1 штука( 700 гр)
- Майонез - 70 грам
- Сир - 150 грам
- Картопля - 200 грам
- Томатна паста - 50 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Рослинна олія - 0, 5 L
- Червоний мелений перець, сіль, спеції - - За смаком( По10 г)
- Печериці - 400 грам
- Цибуля - 100 грам
- Помідори - 100 грам
- Свіжа зелень - 50 грам
Отже, Осетер рецепта після кесаревого розтину:
Крок 1: У зручній посуді готуємо маринад для риби. Для цього змішуємо томатну пасту, майонез, олія, спеції, сіль, перець і добре перемішуємо до однорідної маси. Обмащуємо цією сумішшю рибу і відставляємо на 2 годину. Потім обсмажуємо рибу на грилі.
Крок 2: Гриби гарненько промиваємо під проточною водою і потім відварюємо.
Крок 3: Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого в маслі. Потім додаємо гриби і тушкуємо близько 10 хвилин, потім кладемо помідори (без шкірки), зелень, часник, спеції. Тушкуємо на середньому вогні.
Крок 4: Картоплю нарізаємо шматочками і готуємо його у фритюрі.
Начинки з грибів перекладаємо в керамічний посуд, зверху розкласти осетрину, полити майонезом, посипати сиром і запекти в духовці 5-10 хвилин при 200 градусах.
От і все! Готову осетрину по-царськи подавати в гарячому вигляді. Хай щастить!