Королівський бургер з морозивом
(покроковий рецепт з фото)
Які асоціації у вас виникають до слова «бургер»? впевнена, це булочка, котлета, соус. Але після цього рецепта у вас будуть виникати зовсім інші асоціації - морозиво, збиті вершки і шоколад!
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати королівський бургер з морозивом. Це неймовірно смачний десерт, який подарує вам бурю емоцій і насолоди! Приготувати такий бургер легко і просто в домашніх умовах, але згодиться він і для ресторанної подачі настільки вже він вишуканий і оригінальний. До речі, рецепт цього бургера не закрите - в можете прибирати і додавати будь-які продукти, але все ж раджу хоч раз спробувати мій варіант - він мені здається найбільш вдалим.
- Булочки для гамбургерів - 2 штуки
- Морозиво шоколадне - 50 грам
- Морозиво вершкове - 50 грам
- Збиті вершки - 50 грам
- Печиво "орео" - 3-4 штук
- Maršmellou - 3-4 штук
- Мигдаль - 5-6 штук
- Шоколад - 100 грам
- Кокосова стружка - 1 Чайна ложка (кольорова)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне рафіноване - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Булочки розріжте навпіл і обсмажте кожну половинку з двох сторін в рослинному маслі.
Потім гарненько умочіть булочки в цукор.
На блюдце покладіть нижню частину булочки. Покрийте їх збитими вершками, присипте подрібненим мигдалем.
Потім покладіть 2 кульки морозива - вершкове і шоколадне. Тут, звичайно, можна експериментувати - можна покласти тільки вершкове або тільки шоколадне, а можна використовувати і інші кольори і смаки.
Морозиво зверху присипте подрібненим печивом «Орео» або подрібненим зефіром, а можна і тим, і тим!
Зверху наройте другою половинкою булочки, полийте розтопленим шоколадом і присипте кокосовою стружкою. Можна також використовувати кондитерську присипку.
Подавайте королівський бургер з морозивом відразу ж після приготування. Їжте із задоволенням!