«Королівський» десерт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати"Королівський" десерт. Основою для них є бісквіт і маскарпоне. Десерт виходить надзвичайно ніжними, зі смачною полуничною начинкою!
Опис приготування:
Частина страви я зробила в формі цукерок. А решту - у вигляді десерту для креманок. Така подача мені здається дуже урочистій і по-справжньому королівської. Вдалою готування!
- Кокосова стружка - 1 Ст. Ложка
- Молоко згущене - 180 мілілітрів
- Бісквітний корж - 1 штука
- Полуниця - 150 грам
- Маскарпоне - 180 грам
- Посипання кондитерська - 1 Ст. Ложка
Згущене молоко збиваємо міксером з маскарпоне. Повинен вийти досить густий крем. Полуницю моєму і очищаємо від хвостиків.
Бісквіт розриваємо прямо руками на дрібні шматочки. Розкладаємо на дно креманок частина крихти, іншу частину залишаємо для посипання і цукерок.
Кладемо в креманки половину крему рівним шаром, а зверху - порізану полуницю. "Закриваємо" креманки бісквітної крихтою. Потім - знову по центру ложечку крему і зверху -
Цільну полуницю.
Цільну полуницю.
Тепер зробимо цукерки. Крихітку для тістечок з'єднуємо з кремом. Формуємо кульки, які потім обвалюють в кокосовій стружці. Подаємо десерт до чаю або кави! Смачного!