«Королівський» десерт
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати "королівський" десерт. Основою для них є бісквіт і маскарпоне. Десерт виходить надзвичайно ніжними, зі смачною полуничною начинкою!
Частина страви я зробила в формі цукерок. А решту - у вигляді десерту для креманок. Така подача мені здається дуже урочистій і по-справжньому королівської. Вдалою готування!
- Кокосова стружка - 1 Ст. Ложка
- Молоко згущене - 180 мілілітрів
- Бісквітний корж - 1 штука
- Полуниця - 150 грам
- Маскарпоне - 180 грам
- Посипання кондитерська - 1 Ст. Ложка
Бісквіт розриваємо прямо руками на дрібні шматочки. Розкладаємо на дно креманок частина крихти, іншу частину залишаємо для посипання і цукерок.
Кладемо в креманки половину крему рівним шаром, а зверху - порізану полуницю. "закриваємо" креманки бісквітної крихтою. Потім - знову по центру ложечку крему і зверху -
Цільну полуницю.
Цільну полуницю.