Рецепт «Королівський» десерт фото

«Королівський» десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Десерти

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати "королівський" десерт. Основою для них є бісквіт і маскарпоне. Десерт виходить надзвичайно ніжними, зі смачною полуничною начинкою!

Частина страви я зробила в формі цукерок. А решту - у вигляді десерту для креманок. Така подача мені здається дуже урочистій і по-справжньому королівської. Вдалою готування!

  • Кокосова стружка - 1 Ст. Ложка
  • Молоко згущене - 180 мілілітрів
  • Бісквітний корж - 1 штука
  • Полуниця - 150 грам
  • Маскарпоне - 180 грам
  • Посипання кондитерська - 1 Ст. Ложка
Бісквіт розриваємо прямо руками на дрібні шматочки. Розкладаємо на дно креманок частина крихти, іншу частину залишаємо для посипання і цукерок.
Кладемо в креманки половину крему рівним шаром, а зверху - порізану полуницю. "закриваємо" креманки бісквітної крихтою. Потім - знову по центру ложечку крему і зверху -
Цільну полуницю.

Схожі рецепти