Рецепт «Королівський» десерт фото

«Королівський» десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати"Королівський" десерт. Основою для них є бісквіт і маскарпоне. Десерт виходить надзвичайно ніжними, зі смачною полуничною начинкою!

Опис приготування:

Частина страви я зробила в формі цукерок. А решту - у вигляді десерту для креманок. Така подача мені здається дуже урочистій і по-справжньому королівської. Вдалою готування!

  • Кокосова стружка - 1 Ст. Ложка
  • Молоко згущене - 180 мілілітрів
  • Бісквітний корж - 1 штука
  • Полуниця - 150 грам
  • Маскарпоне - 180 грам
  • Посипання кондитерська - 1 Ст. Ложка
& Quot; Королівський
Згущене молоко збиваємо міксером з маскарпоне. Повинен вийти досить густий крем. Полуницю моєму і очищаємо від хвостиків.
& Quot; Королівський
Бісквіт розриваємо прямо руками на дрібні шматочки. Розкладаємо на дно креманок частина крихти, іншу частину залишаємо для посипання і цукерок.
& Quot; Королівський
Кладемо в креманки половину крему рівним шаром, а зверху - порізану полуницю. "Закриваємо" креманки бісквітної крихтою. Потім - знову по центру ложечку крему і зверху -
Цільну полуницю.
& Quot; Королівський
Тепер зробимо цукерки. Крихітку для тістечок з'єднуємо з кремом. Формуємо кульки, які потім обвалюють в кокосовій стружці. Подаємо десерт до чаю або кави! Смачного!

Схожі рецепти