Рецепт Язик заливний в мультиварці фото

Язик заливний в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичий язик
ПП рецепти
На обід, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Холодець

Ділюся з вами цікавим і простим рецептом язика заливного в мультиварці. Адже в мультиварці і язик варити легше і сам бульйон виходить більш прозорим і більш насиченим за смаком. Хай щастить!

Як вид, цей класичний рецепт язика заливного в мультиварці по суті своїй нічим не відрізняється від готування на плиті. Хіба що від вас буде потрібно менше зусиль, та й саме м'ясо виходить соковитіше і смачніше. Загалом, розповідаю, як зробити язик заливний в мультиварці, а ви вже прочитайте уважно!

  • Язик яловичий - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Желатин - 15 грам
  • Вода - 2.5 склянки
мова заливний в мультиварці - фото крок 1
1. В режимі "гасіння" варимо язик разом з сіллю, спеціями, перцем, часником і цибулею 3 годину.
мова заливний в мультиварці - фото крок 2
2. Готовий язик сполоснемо під холодною водою, знімемо верхню шкірку і нарізаємо шматочками. Желатин тим часом розводимо, як написано на упаковці.
мова заливний в мультиварці - фото крок 3
3. Бульйон відціджуємо і розводимо в ньому желатин. Доводимо до кипіння, щоб желатин розтікся. Половину виливаємо в блюдо, поверху викладаємо різаний язик.
мова заливний в мультиварці - фото крок 4
4. Заливаємо рештою бульйону, охолоджуємо і тримаємо в холодильнику, поки бульйон не застигне.

Схожі рецепти