Язик заливний в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами цікавим і простим рецептом язика заливного в мультиварці. Адже в мультиварці і язик варити легше і сам бульйон виходить більш прозорим і більш насиченим за смаком. Хай щастить!
Як вид, цей класичний рецепт язика заливного в мультиварці по суті своїй нічим не відрізняється від готування на плиті. Хіба що від вас буде потрібно менше зусиль, та й саме м'ясо виходить соковитіше і смачніше. Загалом, розповідаю, як зробити язик заливний в мультиварці, а ви вже прочитайте уважно!
- Язик яловичий - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Желатин - 15 грам
- Вода - 2.5 склянки
1. В режимі "гасіння" варимо язик разом з сіллю, спеціями, перцем, часником і цибулею 3 годину.
2. Готовий язик сполоснемо під холодною водою, знімемо верхню шкірку і нарізаємо шматочками. Желатин тим часом розводимо, як написано на упаковці.
3. Бульйон відціджуємо і розводимо в ньому желатин. Доводимо до кипіння, щоб желатин розтікся. Половину виливаємо в блюдо, поверху викладаємо різаний язик.
4. Заливаємо рештою бульйону, охолоджуємо і тримаємо в холодильнику, поки бульйон не застигне.