Рецепт Морозиво під соусом фото

Морозиво під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Вершки, Банан
ПП рецепти, Без глютену
Для дітей, На святковий стіл, Фуршет
Десерти, Морозиво

Морозиво, скільки приємних спогадів навіває це слово! Пропоную приготувати дуже смачне ласощі у себе вдома. Журавлинний соус грає на контрасті з солодкою вершковою масою. Спробуйте!

Швидкий і зручний спосіб приготування морозива під соусом в домашніх умовах. Якщо у вас немає журавлинного соусу, можна використовувати варення з кислинкою, наприклад - порічкове, лимонне або ще якесь. Заморожена також є не у всіх, так що можна заморожувати десерт в морозилці (близько 4-х годин) час від часу перемішуючи масу лопаткою. Хай щастить!

  • Вершки - 200 грам(30%)
  • Банан - 2 штуки
  • Соус журавлинний - 50 грам
морозиво під соусом - фото крок 1
Очищаємо і нарізаємо банани, додаємо журавлинний соус.
морозиво під соусом - фото крок 2
За допомогою погружного блендера, перетворюємо все в однорідну масу.
морозиво під соусом - фото крок 3
Вливаємо вершки.
морозиво під соусом - фото крок 4
Повторно перемішуємо.
морозиво під соусом - фото крок 5
Переливаємо масу в морозивниця і заморожуємо 30 хвилин.
морозиво під соусом - фото крок 6
Перед подачею на стіл, полийте морозиво залишилися журавлинним соусом. Смачного!

Схожі рецепти