Морозиво під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Морозиво, скільки приємних спогадів навіває це слово! Пропоную приготувати дуже смачне ласощі у себе вдома. Журавлинний соус грає на контрасті з солодкою вершковою масою. Спробуйте!
Швидкий і зручний спосіб приготування морозива під соусом в домашніх умовах. Якщо у вас немає журавлинного соусу, можна використовувати варення з кислинкою, наприклад - порічкове, лимонне або ще якесь. Заморожена також є не у всіх, так що можна заморожувати десерт в морозилці (близько 4-х годин) час від часу перемішуючи масу лопаткою. Хай щастить!
- Вершки - 200 грам(30%)
- Банан - 2 штуки
- Соус журавлинний - 50 грам
Очищаємо і нарізаємо банани, додаємо журавлинний соус.
За допомогою погружного блендера, перетворюємо все в однорідну масу.
Вливаємо вершки.
Повторно перемішуємо.
Переливаємо масу в морозивниця і заморожуємо 30 хвилин.
Перед подачею на стіл, полийте морозиво залишилися журавлинним соусом. Смачного!