Рецепт Морозиво під соусом фото

Морозиво під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Банан
ПП рецепти , Без глютену
Для дітей , На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Морозиво, скільки приємних спогадів навіває це слово! Пропоную приготувати дуже смачне ласощі у себе вдома. Журавлинний соус грає на контрасті з солодкою вершковою масою. Спробуйте!

Опис приготування:

Швидкий і зручний спосіб приготування морозива під соусом в домашніх умовах. Якщо у вас немає журавлинного соусу, можна використовувати варення з кислинкою, наприклад - порічкове, лимонне або ще якесь. Заморожена також є не у всіх, так що можна заморожувати десерт в морозилці (близько 4-х годин) час від часу перемішуючи масу лопаткою. Хай щастить!

  • Вершки - 200 грам(30%)
  • Банан - 2 штуки
  • Соус журавлинний - 50 грам
морозиво під соусом - фото крок 1
Очищаємо і нарізаємо банани, додаємо журавлинний соус.
морозиво під соусом - фото крок 2
За допомогою погружного блендера, перетворюємо все в однорідну масу.
морозиво під соусом - фото крок 3
Вливаємо вершки.
морозиво під соусом - фото крок 4
Повторно перемішуємо.
морозиво під соусом - фото крок 5
Переливаємо масу в морозивниця і заморожуємо 30 хвилин.
морозиво під соусом - фото крок 6
Перед подачею на стіл, полийте морозиво залишилися журавлинним соусом. Смачного!

Схожі рецепти