Рецепт Морква з лимоном фото

Морква з лимоном
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Морква
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Цей простий рецепт моркви з лимоном сподобається всім любителям оригінальних гарнірів, здорової їжі, або східної кухні. Смачне, соковите і дуже корисне блюдо швидкого приготування! Спробуйте!

Опис приготування:

Рецепт приготування моркви з лимоном дуже простий, з ним впораються навіть початківці господині. А для вегетаріанців, шанувальників здорового харчування, або людей на дієті, це блюдо явно припаде до душі, адже воно не тільки корисне, але і смачне!

Як приготувати морква з лимоном:

1. Для початку морквину і лимон очищаємо від шкірки, а морква ще й моєму.

2. Морквину натираємо на крупній тертці, а лимон подрібнити в блендері, або пропустимо через соковижималку.

3. Змішуємо лимонний сік з невеликою кількістю м'якоті, і морквину.

4. Додаємо оливкову олію і зіру, і викладаємо на деко для запікання, злегка трамбуючи.

5. У розігріту духовку відправимо блюдо запікатися на 20-30 хвилин, в залежності від якості духовки і ваших смакових уподобань.

Готово! виходить гарнір, чимось схожий на пиріг, але в той же час розсипчастий, як гарнір. Так що дивуйте гостей і рідних корисною новинкою. Смачного!


  • Морква - 800 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Зіра - 2 чайних ложки
Рецепт приготування моркви з лимоном дуже простий, з ним впораються навіть початківці господині. А для вегетаріанців, шанувальників здорового харчування, або людей на дієті, це блюдо явно припаде до душі, адже воно не тільки корисне, але і смачне!

Як приготувати морква з лимоном:

1. Для початку морквину і лимон очищаємо від шкірки, а морква ще й моєму.

2. Морквину натираємо на крупній тертці, а лимон подрібнити в блендері, або пропустимо через соковижималку.

3. Змішуємо лимонний сік з невеликою кількістю м'якоті, і морквину.

4. Додаємо оливкову олію і зіру, і викладаємо на деко для запікання, злегка трамбуючи.

5. У розігріту духовку відправимо блюдо запікатися на 20-30 хвилин, в залежності від якості духовки і ваших смакових уподобань.

Готово! виходить гарнір, чимось схожий на пиріг, але в той же час розсипчастий, як гарнір. Так що дивуйте гостей і рідних корисною новинкою. Смачного!

Схожі рецепти