Рецепт Морква з горіхами фото

Морква з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі, Морква, Горіхи
Дієтичне харчування
На вечерю
Салати

Набридло класичне поєднання моркви з горіхами волоськими? Пропоную вашій увазі цікавий варіант приготування страви, який здатний підкорити навіть відчайдушних скептиків.

Як приготувати морква з горіхами, щоб здивувати себе і близьких? Немає нічого простіше, досить взяти на озброєння цей рецепт.

1. У глибокій сковороді добре розігріти оливкову олію.

2. Цибулину очистити і нарізати кільцями або півкільцями.

3. Надіслати цибулю в масло. Додати на сковороду горіхи і смажити до золотистого кольору. Горіхи можна вибрати улюблені, також можна поєднувати відразу кілька різних видів.

4. Морква вимити, просушити і за допомогою спеціальної овочерізки зробити тонкі смужки.

5. Надіслати на сковороду моркву.

6. Часник почистити і подрібнити, можна натерти на тертці.

7. Додати до моркви часник і кедрові горіхи.

8. Готувати на повільному вогні хвилин 5-10.

9. Петрушку дрібно порізати і змішати з винним оцтом.

10. Готову страву заправити оцтом. Посолити і поперчити за смаком. Можна додати трішки цукру.

Надзвичайно простий рецепт моркви з горіхами здатний змінити ставлення до моркви і салатів з неї. А експерименти з заправкою зроблять це блюдо ще більш насиченим і оригінальним.


  • Морква - 4 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Горіхи - 300 грам(Можно использовать лещину, мигдаль або кешью)
  • Кедрові горіхи - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Як приготувати морква з горіхами, щоб здивувати себе і близьких? Немає нічого простіше, досить взяти на озброєння цей рецепт.

1. У глибокій сковороді добре розігріти оливкову олію.

2. Цибулину очистити і нарізати кільцями або півкільцями.

3. Надіслати цибулю в масло. Додати на сковороду горіхи і смажити до золотистого кольору. Горіхи можна вибрати улюблені, також можна поєднувати відразу кілька різних видів.

4. Морква вимити, просушити і за допомогою спеціальної овочерізки зробити тонкі смужки.

5. Надіслати на сковороду моркву.

6. Часник почистити і подрібнити, можна натерти на тертці.

7. Додати до моркви часник і кедрові горіхи.

8. Готувати на повільному вогні хвилин 5-10.

9. Петрушку дрібно порізати і змішати з винним оцтом.

10. Готову страву заправити оцтом. Посолити і поперчити за смаком. Можна додати трішки цукру.

Надзвичайно простий рецепт моркви з горіхами здатний змінити ставлення до моркви і салатів з неї. А експерименти з заправкою зроблять це блюдо ще більш насиченим і оригінальним.

Схожі рецепти