Морква з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Набридло класичне поєднання моркви з горіхами волоськими? Пропоную вашій увазі цікавий варіант приготування страви, який здатний підкорити навіть відчайдушних скептиків.
Як приготувати морква з горіхами, щоб здивувати себе і близьких? Немає нічого простіше, досить взяти на озброєння цей рецепт.
1. У глибокій сковороді добре розігріти оливкову олію.
2. Цибулину очистити і нарізати кільцями або півкільцями.
3. Надіслати цибулю в масло. Додати на сковороду горіхи і смажити до золотистого кольору. Горіхи можна вибрати улюблені, також можна поєднувати відразу кілька різних видів.
4. Морква вимити, просушити і за допомогою спеціальної овочерізки зробити тонкі смужки.
5. Надіслати на сковороду моркву.
6. Часник почистити і подрібнити, можна натерти на тертці.
7. Додати до моркви часник і кедрові горіхи.
8. Готувати на повільному вогні хвилин 5-10.
9. Петрушку дрібно порізати і змішати з винним оцтом.
10. Готову страву заправити оцтом. Посолити і поперчити за смаком. Можна додати трішки цукру.
Надзвичайно простий рецепт моркви з горіхами здатний змінити ставлення до моркви і салатів з неї. А експерименти з заправкою зроблять це блюдо ще більш насиченим і оригінальним.
- Морква - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Горіхи - 300 грам(Можно использовать лещину, мигдаль або кешью)
- Кедрові горіхи - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. У глибокій сковороді добре розігріти оливкову олію.
2. Цибулину очистити і нарізати кільцями або півкільцями.
3. Надіслати цибулю в масло. Додати на сковороду горіхи і смажити до золотистого кольору. Горіхи можна вибрати улюблені, також можна поєднувати відразу кілька різних видів.
4. Морква вимити, просушити і за допомогою спеціальної овочерізки зробити тонкі смужки.
5. Надіслати на сковороду моркву.
6. Часник почистити і подрібнити, можна натерти на тертці.
7. Додати до моркви часник і кедрові горіхи.
8. Готувати на повільному вогні хвилин 5-10.
9. Петрушку дрібно порізати і змішати з винним оцтом.
10. Готову страву заправити оцтом. Посолити і поперчити за смаком. Можна додати трішки цукру.
Надзвичайно простий рецепт моркви з горіхами здатний змінити ставлення до моркви і салатів з неї. А експерименти з заправкою зроблять це блюдо ще більш насиченим і оригінальним.