Рецепт Морква в тесті фото

Морква в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Овочі , Морква , Листкове тісто
Веганські страви
На полуденок
Випічка , Страви в тесті
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Про сосиски в тісті знають все, а що якщо приготувати таким же чином морква? Якщо морквину попередньо замаринувати, то вийде дуже цікаве блюдо!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати морква в тесті, я розповім нижче. Чим довше ви будете маринувати морква, тим смачніше вийде блюдо. Рідкий дим можна замінити копченої паприкою.

  • Морква - 4 штуки
  • Тісто листкове - 250 грам (бездрожжевое)
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часниковий порошок - За смаком
  • Цибулевий порошок - За смаком
  • Рідкий дим - За смаком
морква в тесті - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
морква в тесті - фото крок 2
Морква очистіть від шкірки, потім подрежьте всі морквини до однакового розміру. Відваріть моркву в киплячій підсоленій воді до напівготовності. Морква повинна стати м'якше, але добре тримати форму.
морква в тесті - фото крок 3
В окремій ємності змішайте соєвий соус, рослинна олія, оцет, рідкий дим, цибуля і часник. Замаринуйте в цьому соусі морква мінімум на 3 годину, а краще на цілу ніч.
морква в тесті - фото крок 4
Розкачайте тісто в півсантиметра товщиною, потім наріжте його на смуги шириною 3-4 см.
морква в тесті - фото крок 5
Оберніть морква в тісто.
морква в тесті - фото крок 6
Змастіть тісто соусом, в якому маринувалися морквини. Випікайте морква в тесті 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.
морква в тесті - фото крок 7
Морква в тесті готова, смачного!

Схожі рецепти