Морква в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Про сосиски в тісті знають все, а що якщо приготувати таким же чином морква? Якщо морквину попередньо замаринувати, то вийде дуже цікаве блюдо!
Докладніше, як приготувати морква в тесті, я розповім нижче. Чим довше ви будете маринувати морква, тим смачніше вийде блюдо. Рідкий дим можна замінити копченої паприкою.
- Морква - 4 штуки
- Тісто листкове - 250 грам (бездрожжевое)
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - За смаком
- Цибулевий порошок - За смаком
- Рідкий дим - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Морква очистіть від шкірки, потім подрежьте всі морквини до однакового розміру. Відваріть моркву в киплячій підсоленій воді до напівготовності. Морква повинна стати м'якше, але добре тримати форму.
В окремій ємності змішайте соєвий соус, рослинна олія, оцет, рідкий дим, цибуля і часник. Замаринуйте в цьому соусі морква мінімум на 3 годину, а краще на цілу ніч.
Розкачайте тісто в півсантиметра товщиною, потім наріжте його на смуги шириною 3-4 см.
Оберніть морква в тісто.
Змастіть тісто соусом, в якому маринувалися морквини. Випікайте морква в тесті 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.
Морква в тесті готова, смачного!