Морква в тесті 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Про сосиски в тісті знають все, а що якщо приготувати таким же чином морква? Якщо морквину попередньо замаринувати, то вийде дуже цікаве блюдо!
Докладніше, як приготувати морква в тесті, я розповім нижче. Чим довше ви будете маринувати морква, тим смачніше вийде блюдо. Рідкий дим можна замінити копченої паприкою.
- Морква - 4 штуки
 - Тісто листкове - 250 грам (бездрожжевое)
 - Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
 - Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Часниковий порошок - За смаком
 - Цибулевий порошок - За смаком
 - Рідкий дим - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Морква очистіть від шкірки, потім подрежьте всі морквини до однакового розміру. Відваріть моркву в киплячій підсоленій воді до напівготовності. Морква повинна стати м'якше, але добре тримати форму.

В окремій ємності змішайте соєвий соус, рослинна олія, оцет, рідкий дим, цибуля і часник. Замаринуйте в цьому соусі морква мінімум на 3 годину, а краще на цілу ніч.

Розкачайте тісто в півсантиметра товщиною, потім наріжте його на смуги шириною 3-4 см.

Оберніть морква в тісто.

Змастіть тісто соусом, в якому маринувалися морквини. Випікайте морква в тесті 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.

Морква в тесті готова, смачного!