Булочки «Свинина в тесті»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати близьких чимось смачним? Тоді пропоную вам рецепт приготування свинини в тесті - мініатюрні булочки, які ідеально підійдуть для сніданку або перекусу.
Свинина в тесті в домашніх умовах може бути приготовлена у вигляді великого пирога або маленьких порційних булочок. М'ясо можна нарізати невеликими шматочками або пропустити через м'ясорубку.
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сухі дріжджі - 10 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 200-250 грам
- Розпушувач - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Капуста - 200 грам
- Зелена цибуля - 10 грам
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Свинина - 300 грам
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування свинини в тесті починається з замісу тіста. Для початку необхідно в теплій воді розчинити цукор і дріжджі. Залишити ненадовго, поки дріжджі почнуть "грати" .
2. Потім додати трохи солі, розпушувач, масло і ввести поступово, невеликими порціями, борошно. Акуратно перемішати.
3. Замісити тісто, щоб воно не липло до рук. Накрити рушником і залишити в теплому місці на 40-50 хвилин, щоб тісто збільшилося в об'ємі.
4. Поки можна зайнятися начинкою. Нашаткувати невелику кількість капусти. Вимити, просушити і нарізати зелену цибулю. Часник нарізати дрібними кубиками або пропустити через м'ясорубку. Очистити імбир і нарізати близько 1 чайної ложки. Свинину вимити, просушити і подрібнити ножем або пропустити через м'ясорубку. З'єднати всі інгредієнти. Посолити трохи і поперчити за смаком. Додати трохи соєвого соусу (при бажанні). Все ретельно перемішати.
5. Коли тісто підійшло, викласти його на присипану борошном поверхню і розділити на невеликі кульки.
6. Кожен кульку тіста розкачати трохи і викласти в серединку невелику кількість начинки. Защипнути краю і відправити булочки на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
7. Щоб свинина в тесті в домашніх умовах вийшла соковитою і рівномірно проготовілась, додати на сковороду трохи води. Накрити кришкою і на середньому вогні смажити, поки вода не випарується повністю. Подавати такі булочки можна з гострим або часниковим соусом.