Рецепт Булочки «Свинина в тесті» фото

Булочки «Свинина в тесті»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина
На сніданок
Страви в тесті
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочете побалувати близьких чимось смачним? Тоді пропоную вам рецепт приготування свинини в тесті - мініатюрні булочки, які ідеально підійдуть для сніданку або перекусу.

Опис приготування:

Свинина в тесті в домашніх умовах може бути приготовлена ​​у вигляді великого пирога або маленьких порційних булочок. М'ясо можна нарізати невеликими шматочками або пропустити через м'ясорубку.

  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 10 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Борошно - 200-250 грам
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Капуста - 200 грам
  • Зелена цибуля - 10 грам
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Свинина - 300 грам
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
булочки
1. Рецепт приготування свинини в тесті починається з замісу тіста. Для початку необхідно в теплій воді розчинити цукор і дріжджі. Залишити ненадовго, поки дріжджі почнуть"грати" .
булочки
2. Потім додати трохи солі, розпушувач, масло і ввести поступово, невеликими порціями, борошно. Акуратно перемішати.
булочки
3. Замісити тісто, щоб воно не липло до рук. Накрити рушником і залишити в теплому місці на 40-50 хвилин, щоб тісто збільшилося в об'ємі.
булочки
4. Поки можна зайнятися начинкою. Нашаткувати невелику кількість капусти. Вимити, просушити і нарізати зелену цибулю. Часник нарізати дрібними кубиками або пропустити через м'ясорубку. Очистити імбир і нарізати близько 1 чайної ложки. Свинину вимити, просушити і подрібнити ножем або пропустити через м'ясорубку. З'єднати всі інгредієнти. Посолити трохи і поперчити за смаком. Додати трохи соєвого соусу (при бажанні). Все ретельно перемішати.
булочки
5. Коли тісто підійшло, викласти його на присипану борошном поверхню і розділити на невеликі кульки.
булочки
6. Кожен кульку тіста розкачати трохи і викласти в серединку невелику кількість начинки. Защипнути краю і відправити булочки на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
булочки
7. Щоб свинина в тесті в домашніх умовах вийшла соковитою і рівномірно проготовілась, додати на сковороду трохи води. Накрити кришкою і на середньому вогні смажити, поки вода не випарується повністю. Подавати такі булочки можна з гострим або часниковим соусом.

Схожі рецепти