Рецепт Свинина в тесті фото

Свинина в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Страви в тесті

Таке блюдо можна приготувати і на святковий стіл. Незважаючи на те, що з м'ясом потрібно трохи попотіти, результат вразить навіть найвибагливіших гурманів. Секрет криється і в маринаді…

У тесті після розрізання залишиться сік, яким можна полити м'ясо перед подачею. Свинина з приправами і в маринаді виходить неймовірно соковитою, а тісто створює "мішок", в якому вона дозріє і стане ніжною і ароматною. Маринаду відводиться одне з головних місць в цій страві, оскільки саме він робить свинину такою смачною і ніжною.

  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і приправи - За смаком
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 400 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
свинина в тесті - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні продукти для приготування страви. Отже, свинина в тесті в домашніх умовах - страва, вимагає часу і терпіння.
свинина в тесті - фото крок 2
2. Розтоплюємо мед, додаємо до нього гірчицю, сіль і приправи. Добре розмішуємо складові.
свинина в тесті - фото крок 3
3. Тепер отриманим маринадом натираємо м'ясо і даємо йому трохи постояти. У мене на це йде зазвичай до 20 хвилин (поки готую тісто).
свинина в тесті - фото крок 4
4. Тісто замішуємо як на пельмені (вода, сіль і борошно). Розкачуємо гарненько пласт. В центр кладемо цибулю і лавровий лист.
свинина в тесті - фото крок 5
5. Зверху викладаємо м'ясо, а на нього ще один шар цибулі і лаврового листа.
свинина в тесті - фото крок 6
6. Загортаємо "конвертиком" свинину і відправляємо в форму для випікання (попередньо змастивши її олією). Постарайтеся взяти ємність для випікання з високими бортами. Відправляємо в духовку наше м'ясо на 40 хвилин. Через зазначений час зменшіть вогонь і залиште м'ясо запікатися ще на одну годину (температура не більше 160 градусів). Після - дайте трохи м'яса охолонути, нарізуйте і подавайте до столу.

Схожі рецепти