Бажання в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Бажання в тесті в домашніх умовах готується зазвичай в особливих випадках, але вже повірте, - час, витрачений на підготовку, повністю окупитися вдячними і здивованими вигуками гостей і домочадців!
Цей рецепт приготування буженини в тесті я все ж трохи спростила тим, що беру заздалегідь заготовлену заморожене тісто. Його можна і купувати, і робити самостійно, а потім заморожувати. Для цієї страви краще всього підійде прісне тісто з води і борошна, але можна поекспериментувати і з дріжджовим, і з листковим видами тіста. Воля ваша!
Отже, як приготувати буженину в тесті:
1. М'ясо розморожуємо, якщо потрібно, промиваємо і обсушуємо рушником.
2. Часник чистим, нарізаємо невеликими шматочками - і, роблячи надрізи в м'ясі, фаршируємо їм нашу свинину.
3. М'ясо прямо цільним шматком з усіх боків натираємо сіллю і перцем. Ми залишаємо на деякий час в сторонці просочитися.
4. У цей час якраз добре зайнятися тестом - замішуємо його, або розморожуємо, - це вже як у кого
5. Розкачуємо тісто завтовшки приблизно в сантиметр, викладаємо на нього м'ясо, скроплюємо рослинним маслом, і додаємо лаврушку.
6. Тепер защепляем краю тесту, - це вже теж як хто вміє. Головне - зробіть виделкою кілька отворів, щоб м'ясо "дихало" .
7. Відправимо в духовку на півтори-дві години. Якщо боїтеся за пропечене м'яса, - після години готування можна зрізати кришечку з тіста, і продовжити готувати, так би язикати, В чистому вигляді, - тоді і корочка у м'яса з'явиться апетитна!
От і все! Не можна сказати, звичайно, що це найпростіший рецепт буженини в тесті, але зате наскільки ж смачно виходить, і наскільки ефектно виглядає при подачі! До речі, якщо ви більше турбуєтеся про ефектом вигляді, а ось стояти на кухні годинами не хочеться, - таким же способом можна запекти і магазинну буженину, і часу запікання знадобиться менше
- Свинина - 1 кілограм
- Часник - 4 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Тісто заморожене - 300 грам
Отже, як приготувати буженину в тесті:
1. М'ясо розморожуємо, якщо потрібно, промиваємо і обсушуємо рушником.
2. Часник чистим, нарізаємо невеликими шматочками - і, роблячи надрізи в м'ясі, фаршируємо їм нашу свинину.
3. М'ясо прямо цільним шматком з усіх боків натираємо сіллю і перцем. Ми залишаємо на деякий час в сторонці просочитися.
4. У цей час якраз добре зайнятися тестом - замішуємо його, або розморожуємо, - це вже як у кого
5. Розкачуємо тісто завтовшки приблизно в сантиметр, викладаємо на нього м'ясо, скроплюємо рослинним маслом, і додаємо лаврушку.
6. Тепер защепляем краю тесту, - це вже теж як хто вміє. Головне - зробіть виделкою кілька отворів, щоб м'ясо "дихало" .
7. Відправимо в духовку на півтори-дві години. Якщо боїтеся за пропечене м'яса, - після години готування можна зрізати кришечку з тіста, і продовжити готувати, так би язикати, В чистому вигляді, - тоді і корочка у м'яса з'явиться апетитна!
От і все! Не можна сказати, звичайно, що це найпростіший рецепт буженини в тесті, але зате наскільки ж смачно виходить, і наскільки ефектно виглядає при подачі! До речі, якщо ви більше турбуєтеся про ефектом вигляді, а ось стояти на кухні годинами не хочеться, - таким же способом можна запекти і магазинну буженину, і часу запікання знадобиться менше