Морква по-корейськи будинку
(покроковий рецепт з фото)
Любіть гострі або пряні закуски? Тоді вам варто спробувати рецепт, як приготувати моркву по-корейськи будинку. Її можна їсти як самостійну закуску або додавати до інших страв.
Якщо готуєте морква по-корейськи, то можна регулювати її гостроту і насичений смак. Зберігати моркву потрібно в холодильнику, в контейнері з щільно закривається кришкою, інакше її аромат розійдеться по всьому холодильнику. Використовую саме оливкова олія, з ним набагато смачніше. Робиться вона дуже просто.
- Морквина - 5 штук
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Пластівці червоного перцю - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 2 чайних ложки
- Оцет - 1-2 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
1
Розігрійте сковороду і викладіть насіння коріандру, обсмажуйте їх 1-2 хвилини, потім перекладіть в блендер і подрібніть.
2
Моркву очистіть і вимийте, наріжте їх тонкою соломкою або натріть на спеціальній тертці.
3
Перекладіть моркву у велику миску, додайте сіль і перемішайте, відставте в сторону.
4
В іншій мисці змішайте червоні пластівці з оцтом, приберіть в сторону.
5
Розігрійте сковороду з оливковою олією, очистіть і наріжте півкільцями цибулю, обсмажте його на сковороді, зніміть з вогню і додайте суміш перцю і оцту.
6
До морквині додайте всі спеції і овочі (очищений часник і обсмажену цибулю), перемішайте. Розкладіть морква по банкам і настоюйте 1-2 годину.
7
Зберігайте морква в холодильнику і насолоджуйтеся їй. Смачного!