Рецепт Морква по-корейськи за 5 хвилин фото

Морква по-корейськи за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Морква
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гостре

У приготуванні моркви по-корейськи немає нічого складного, але я хочу розповісти вам свій улюблений рецепт. Тут ви знайдете незвичайні спеції і техніку нарізки моркви, так що обов'язково подивіться.

У цьому рецепті хочу розповісти, як приготувати морква по-корейськи за 5 хвилин - мій улюблений рецепт приготування моркви. Головним секретом такого рецепта є спосіб підготовки моркви, її потрібно натерти довгими тонкими смужками - так блюдо буде виглядати більш апетитно і красиво. Прикрасити морква по-корейськи можна насінням кунжуту, найкраще використовувати суміш чорного і білого.

  • Морква - 600 грам
  • Часник - 7 зубчиків
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2/3 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 1/2 чайних ложки
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне рафіноване - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
  • Перець гострий червоний сухий - 1 щіпка
морква по-корейськи за 5 хвилин - фото крок 1
1. Моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи довгою соломкою. Часник натріть на дрібній тертці, додайте морську сіль, перець, kurkumu і koriandr.
морква по-корейськи за 5 хвилин - фото крок 2
2. Додайте оцет, рослинне масло і добре перемішайте. На маринад викладіть натерту моркву і перемішайте. Накрийте морква кришкою і залиште в теплому місці до ранку.
морква по-корейськи за 5 хвилин - фото крок 3
3. Вранці відправте морква в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти