Морква по-корейськи за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
У приготуванні моркви по-корейськи немає нічого складного, але я хочу розповісти вам свій улюблений рецепт. Тут ви знайдете незвичайні спеції і техніку нарізки моркви, так що обов'язково подивіться.
У цьому рецепті хочу розповісти, як приготувати морква по-корейськи за 5 хвилин - мій улюблений рецепт приготування моркви. Головним секретом такого рецепта є спосіб підготовки моркви, її потрібно натерти довгими тонкими смужками - так блюдо буде виглядати більш апетитно і красиво. Прикрасити морква по-корейськи можна насінням кунжуту, найкраще використовувати суміш чорного і білого.
- Морква - 600 грам
- Часник - 7 зубчиків
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2/3 чайних ложки
- Коріандр мелений - 1/2 чайних ложки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне рафіноване - 50 мілілітрів
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Перець гострий червоний сухий - 1 щіпка
1. Моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи довгою соломкою. Часник натріть на дрібній тертці, додайте морську сіль, перець, kurkumu і koriandr.
2. Додайте оцет, рослинне масло і добре перемішайте. На маринад викладіть натерту моркву і перемішайте. Накрийте морква кришкою і залиште в теплому місці до ранку.
3. Вранці відправте морква в холодильник. Смачного!