Рецепт Морква по-корейськи на зиму фото

Морква по-корейськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Смачна і пікантна морквина на зиму. Один з найпопулярніших рецептів заготовки морквини - корейською мовою.

Опис приготування:

Заготовки з морквини чомусь не користуються особливою популярністю у господинь. Я теж не робила ніяких заготовок з моркви, поки мої дітки не стали студентами. Тут і стали в нагоді книги з рецептами різних заготовок і попався мені на очі рецепт приготування моркви по-корейськи на зиму. Виявляється, смачну і гостру моркву можна заготовити про запас. Розповідаю, як приготувати морква по-корейськи на зиму.

1. Моркву миємо й натираємо на спеціальній тертці. Якщо у вас немає такої терки, не біда - можна натерти моркву на крупній тертці.

2. Очистити часник і подрібнити його. Кількість часнику можна зменшувати або збільшувати на ваш смак.

3. Змішуємо часник, морква і спеції для корейської моркви. Ми залишаємо овочі хвилин на 15, щоб вони пустили сік.

4. Своїм та стерилізуємо банки.

5. Розкладаємо морква по банкам. Наповнювати банки не до самого верху, а приблизно на 1 см нижче горлечка.

6. Наливаємо воду в каструльку, додаємо цукор, сіль, оцет і рослинне масло. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Кип'ятимо 2-3 хвилини.

7. Заливаємо киплячим маринадом морква в банках і закупорюють банки кришками. Укутуємо банки теплою ковдрою і залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.

Приємного вам апетиту і смачною морквини!

  • Морква - 1, 5 кілограма
  • Часник - 8-10 зубчиків
  • Спеції для корейської моркви - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 3, 5 склянки
  • Цукор - 9 Ст. Ложок
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 300 мілілітрів
  • Оцет - 5 Ст. Ложок
Заготовки з морквини чомусь не користуються особливою популярністю у господинь. Я теж не робила ніяких заготовок з моркви, поки мої дітки не стали студентами. Тут і стали в нагоді книги з рецептами різних заготовок і попався мені на очі рецепт приготування моркви по-корейськи на зиму. Виявляється, смачну і гостру моркву можна заготовити про запас. Розповідаю, як приготувати морква по-корейськи на зиму.

1. Моркву миємо й натираємо на спеціальній тертці. Якщо у вас немає такої терки, не біда - можна натерти моркву на крупній тертці.

2. Очистити часник і подрібнити його. Кількість часнику можна зменшувати або збільшувати на ваш смак.

3. Змішуємо часник, морква і спеції для корейської моркви. Ми залишаємо овочі хвилин на 15, щоб вони пустили сік.

4. Своїм та стерилізуємо банки.

5. Розкладаємо морква по банкам. Наповнювати банки не до самого верху, а приблизно на 1 см нижче горлечка.

6. Наливаємо воду в каструльку, додаємо цукор, сіль, оцет і рослинне масло. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Кип'ятимо 2-3 хвилини.

7. Заливаємо киплячим маринадом морква в банках і закупорюють банки кришками. Укутуємо банки теплою ковдрою і залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці.

Приємного вам апетиту і смачною морквини!

Схожі рецепти