Морква по-корейськи з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Морква по-корейськи з капустою - відмінний салат, не тільки смачний, але і дуже корисний. Його користь випливає з користі основних інгредієнтів - моркви і капусти, цінних своїми корисними властивостями.
Приготувавши морква по-корейськи з капустою, слідуючи цим рецептом, ви будете просто в захваті! По перше, приготований цим способом салат має яскраві смаковими якостями, по-друге - відрізняється корисними властивостями. Такий салат порадує охочих схуднути, т.К. Капуста і морква мають здатність стримувати утворення жирів в організмі. Словом, відмінна річ Рекомендую!
- Капуста - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Перець чилі - 0, 5 штуки (по бажанню)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
1. Капусту нашінковиваем.
2. Те ж саме робимо з морквою. Використовуємо терку для корейської моркви.
3. Потім дрібно ріжемо часник. Якщо Ви не любите відчувати смак часнику в страві, видавіть часник за допомогою «чеснокодавкі».
4. Лук теж дрібно нарізаємо.
5. Далі дуже дрібно нарізаємо перчик чилі. Можна пропустити цей крок, якщо боїтеся, що буде занадто гостро.
6. Тепер готуємо маринад: наливаємо в сотейник рослинна олія, соєвий соус, цукор і 300 мл води. Ретельно все перемішуємо. Цю суміш доводимо до кипіння, потім вливаємо оцет і знімаємо з плити.
7. Овочі викладаємо в миску і заправляємо маринадом. Перемішуємо всі компоненти. Спробуйте салат на смак. Якщо Вам не вистачає гостроти, додайте спеції і приправи на свій розсуд. Чекаємо, поки овочі охолонуть, потім ставимо в холодильник на 3 годину.
8. Салат можна подавати до столу! Смачного!