Рецепт Морква по-корейськи з капустою фото

Морква по-корейськи з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Морква
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Морква по-корейськи з капустою - відмінний салат, не тільки смачний, але і дуже корисний. Його користь випливає з користі основних інгредієнтів - моркви і капусти, цінних своїми корисними властивостями.

Опис приготування:

Приготувавши морква по-корейськи з капустою, слідуючи цим рецептом, ви будете просто в захваті! По перше, приготований цим способом салат має яскраві смаковими якостями, по-друге - відрізняється корисними властивостями. Такий салат порадує охочих схуднути, т.К. Капуста і морква мають здатність стримувати утворення жирів в організмі. Словом, відмінна річ Рекомендую!

  • Капуста - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Перець чилі - 0, 5 штуки (по бажанню)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
морква по-корейськи з капустою - фото крок 1
1. Капусту нашінковиваем.
морква по-корейськи з капустою - фото крок 2
2. Те ж саме робимо з морквою. Використовуємо терку для корейської моркви.
морква по-корейськи з капустою - фото крок 3
3. Потім дрібно ріжемо часник. Якщо Ви не любите відчувати смак часнику в страві, видавіть часник за допомогою «чеснокодавкі».
морква по-корейськи з капустою - фото крок 4
4. Лук теж дрібно нарізаємо.
морква по-корейськи з капустою - фото крок 5
5. Далі дуже дрібно нарізаємо перчик чилі. Можна пропустити цей крок, якщо боїтеся, що буде занадто гостро.
морква по-корейськи з капустою - фото крок 6
6. Тепер готуємо маринад: наливаємо в сотейник рослинна олія, соєвий соус, цукор і 300 мл води. Ретельно все перемішуємо. Цю суміш доводимо до кипіння, потім вливаємо оцет і знімаємо з плити.
морква по-корейськи з капустою - фото крок 7
7. Овочі викладаємо в миску і заправляємо маринадом. Перемішуємо всі компоненти. Спробуйте салат на смак. Якщо Вам не вистачає гостроти, додайте спеції і приправи на свій розсуд. Чекаємо, поки овочі охолонуть, потім ставимо в холодильник на 3 годину.
морква по-корейськи з капустою - фото крок 8
8. Салат можна подавати до столу! Смачного!

Схожі рецепти