Морква по корейськи гостра
(покроковий рецепт з фото)
Простий і швидкий спосіб приготувати смачний морквяний салатик-закуску. Доступні продукти і спеції, прекрасний результат.
Очистіть моркву, Cons, додайте спеції і подрібнений часник. Залийте гарячим рослинним маслом. Охолодіть салат перед подачею на стіл.
- Морква - 1 кілограм
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки (без гірки)
- Часник - 6-8 зубчиків
- Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Перець чилі мелений - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте необхідні продукти.
Вимийте і очистіть моркву. Потріть на тертці для овочів по-корейськи.
Rastolkite в Ступка koriandr.
Додайте в моркву всі спеції і оцет. Оцет можна використовувати не тільки столовий, але і рисовий або яблучний.
Розігрійте на сковороді рослинне масло (до 90 градусів). Заправте салат. Ретельно перемішайте, дайте охолонути.