Рецепт Морква по корейськи гостра фото

Морква по корейськи гостра
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Простий і швидкий спосіб приготувати смачний морквяний салатик-закуску. Доступні продукти і спеції, прекрасний результат.

Опис приготування:

Очистіть моркву, Cons, додайте спеції і подрібнений часник. Залийте гарячим рослинним маслом. Охолодіть салат перед подачею на стіл.

  • Морква - 1 кілограм
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (без гірки)
  • Часник - 6-8 зубчиків
  • Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Перець чилі мелений - 0, 5 чайних ложки
морква по корейськи гостра - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
морква по корейськи гостра - фото крок 2
Вимийте і очистіть моркву. Потріть на тертці для овочів по-корейськи.
морква по корейськи гостра - фото крок 3
Rastolkite в Ступка koriandr.
морква по корейськи гостра - фото крок 4
Додайте в моркву всі спеції і оцет. Оцет можна використовувати не тільки столовий, але і рисовий або яблучний.
морква по корейськи гостра - фото крок 5
Розігрійте на сковороді рослинне масло (до 90 градусів). Заправте салат. Ретельно перемішайте, дайте охолонути.

Схожі рецепти