Рецепт Капуста гостра по-корейськи фото

Капуста гостра по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Капуста по-корейськи - це гостра закуска, традиційна для корейської кухні. Люблять її не тільки в Кореї, але і по всьому світу, і мабуть неспроста. Пропоную спробувати і оцінити!

Опис приготування:

Ви любите гостру їжу? Тоді скористайтеся цим рецептом і приготуйте капусту по-корейськи! Ця закуска напевно доведеться вам до смаку, при цьому довго готувати капустку вам не доведеться, а зберігатися вона буде хоч до весни! приступимо!

  • Капуста - 1, 5 кілограма
  • Буряк - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яблучний оцет - 1 Склянка (або 9% -ий)
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Подрібнений пекучий перчик - 1/3 штуки
капуста гостра по-корейськи - фото крок 1
1. Спочатку готуємо маринад: змішуємо воду, сіль, цукор, яблучний оцет, рослинне масло і пекучий перчик. Не переборщити з пекучим перцем - він дуже гострий! Ставимо суміш на вогонь і доводимо до кипіння. Потім вимикаємо плиту і даємо маринаду злегка охолонути.
капуста гостра по-корейськи - фото крок 2
2. На великій тертці натираємо буряк. Таким же чином поступаємо з морквою.
капуста гостра по-корейськи - фото крок 3
3. Далі дрібно нарізаємо часник.
капуста гостра по-корейськи - фото крок 4
4. Капусту нарізаємо досить великими шматочками.
капуста гостра по-корейськи - фото крок 5
5. У миску або піалу викладаємо морква, буряк, часник і капусту. Заливаємо овочі теплим маринадом і перемішуємо.
капуста гостра по-корейськи - фото крок 6
6. Ми залишаємо приготовану капусту по-корейськи в теплому місці на 2-3 дня. Після закінчення терміну прибираємо в холодильник або льох. У прохолоді ця закуска може зберігатися досить довго.

Схожі рецепти