Рецепт Морква по-корейськи без оцту фото

Морква по-корейськи без оцту
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі, Морква
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю

Морква по-корейськи - проста гостра закуска, яка добре відома більшості. Спеціально для тих, кому традиційний рецепт здається занадто гострим, пропоную свій варіант з лимонним соком.

Докладніше, як приготувати морква по корейськи без оцту, я розповім нижче. Морква зберігає свій оригінальний смак, але виходить м'якше і легше. Спеціальну спецію для моркви по-корейськи можна замінити меленим коріандром, чорним і червоним перцем за смаком. За бажанням в салат можна додати обсмажений кунжут.

  • Морква - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Приправа - 1 Ст. Ложка (для корейської моркви)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
морква по-корейськи без оцту - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
морква по-корейськи без оцту - фото крок 2
Моркву натріть на тертці корейської.
морква по-корейськи без оцту - фото крок 3
Додайте приправу, сіль і подрібнений на тертці часник.
морква по-корейськи без оцту - фото крок 4
Вичавіть з лимона сік, заправте ним морква. Рослинна олія нагрійте до гарячого стану, потім вилийте в салат. Добре все перемішайте.
морква по-корейськи без оцту - фото крок 5
Щільно утрамбуйте моркву в баночці і залиште на пару годин в холодильнику.
морква по-корейськи без оцту - фото крок 6
Морква по-корейськи без оцту готова, смачного!

Схожі рецепти