Морква по-корейськи без оцту
(покроковий рецепт з фото)
Морква по-корейськи - проста гостра закуска, яка добре відома більшості. Спеціально для тих, кому традиційний рецепт здається занадто гострим, пропоную свій варіант з лимонним соком.
Докладніше, як приготувати морква по корейськи без оцту, я розповім нижче. Морква зберігає свій оригінальний смак, але виходить м'якше і легше. Спеціальну спецію для моркви по-корейськи можна замінити меленим коріандром, чорним і червоним перцем за смаком. За бажанням в салат можна додати обсмажений кунжут.
- Морква - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Приправа - 1 Ст. Ложка (для корейської моркви)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Моркву натріть на тертці корейської.
Додайте приправу, сіль і подрібнений на тертці часник.
Вичавіть з лимона сік, заправте ним морква. Рослинна олія нагрійте до гарячого стану, потім вилийте в салат. Добре все перемішайте.
Щільно утрамбуйте моркву в баночці і залиште на пару годин в холодильнику.
Морква по-корейськи без оцту готова, смачного!