Морква на грилі в глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Дивно апетитну, оригінальну, пікантну і смачну закуску я хочу запропонувати вам. Для перекусу, як інгредієнт для салату або гарнір до шашлику, наприклад, буде нереально здорово. Спробуйте!
Представляю вам ідею, як приготувати морква на грилі в глазурі з меду і соєвого соусу. Поєднання смаку дійсно фантастичне! До того ж, сам процес не викличе ніяких труднощів. Поласувати такий морковочкой точно не відязикаться ніхто
- Морква - 3 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Соєвий соус - 1/4 склянки (глазур)
- Мед - 1/4 склянки (глазур)
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка (глазур)
- Часник - 1 зубчик (глазур)
- Імбир - 1 Чайна ложка (глазур)
- Пластівці перцю чилі - За смаком (глазур)
- Цибуля зелена - За смаком (для подачі)
1. Морква вимийте, очистіть і наріжте середніми скибочками. Збризніть оливковим маслом і трохи присипте сіллю.
2. Викладіть на гриль і смажте близько 35-45 хвилин до м'якості, кожні 10-15 хвилин перевертаючи. Окремо з'єднайте подрібнений часник і імбир, перець, цукор, соєвий соус, мідь.
3. Отриманою глазур'ю змастіть морква пензликом, смажте 2-3 хвилини. Після переверніть і змастіть глазур'ю з другої сторони.
4. Готову моркву на грилі в глазурі викладіть в тарілку, вилийте залишки соусу і перемішайте як слід. Присипте за бажанням подрібненою зеленню і подавайте до столу.