Морепродукти в воке
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти - це смачно і корисно. Відмінна закуска, яку швидко і легко можна приготувати в воке.
Морепродукти багаті білком і мікроелементами, вони дуже корисні. А ще вони дуже смачні, якщо їх правильно приготувати. Я розповім вам, як приготувати морепродукти в воке - китайської глибокій сковороді.
1. Гребінці ретельно промити і розрізати навпіл по горизонталі.
2. Очистити креветки.
3. Креветки і гребінці посолити, поперчити і обсипати борошном.
4. Часник очищаємо і дрібно рубаємо. Базилік дрібно нарізаємо.
5. Добре нагріти масло в воке і обсмажити креветки і гребінці. Весь час перемішуємо. Смажимо приблизно 3 - 3, 5 моменти.
6. Додаємо в вок нарізані часник і базилік і буквально секунд 15-20 обсмажуємо все разом.
7. Збризгуємо лимонним соком і подаємо на стіл.
Ось така швидка, ароматна і смачна закуска у нас вийшла.
Смачного!
- Гребінці - 6 штук
- Тигрові креветки - 6-8 штук
- Борошно - 0, 5 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Базилік - 1-2 штук (гілочки)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
1. Гребінці ретельно промити і розрізати навпіл по горизонталі.
2. Очистити креветки.
3. Креветки і гребінці посолити, поперчити і обсипати борошном.
4. Часник очищаємо і дрібно рубаємо. Базилік дрібно нарізаємо.
5. Добре нагріти масло в воке і обсмажити креветки і гребінці. Весь час перемішуємо. Смажимо приблизно 3 - 3, 5 моменти.
6. Додаємо в вок нарізані часник і базилік і буквально секунд 15-20 обсмажуємо все разом.
7. Збризгуємо лимонним соком і подаємо на стіл.
Ось така швидка, ароматна і смачна закуска у нас вийшла.
Смачного!