Морепродукти на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти на мангалі - це смачне різноманітність вашого меню на пікнік. Швидко, просто і неймовірно апетитно! Якщо ви збираєтеся на природу, обов'язково візьміть із собою мікс з дарів моря!
Маринад для морепродуктів - це справа смаку. Їх можна просто поперчити, скропити соком лимона і відразу відправити на мангал. Якщо креветки у вас не дуже великі, найкраще нанизати їх на шпажки разом з мідіями, так їх зручніше смажити.
- Кальмар - 1 штука
- Креветки - 4 штуки
- Мідії - 200 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Особливою підготовки вимагає тільки кальмар. Його необхідно опустити в окріп на пару хвилин, а після очистити і нарізати великими шматочками.
Мідії і креветки досить просто вимити й обсушити.
Для приготування маринаду з'єднайте оливкова олія, соєвий соус і сік лимона.
Влийте маринад до морепродуктів, акуратно перемішайте.
Для смаження морепродуктів потрібен не дуже інтенсивний жар, так що вугілля повинні добре прогоріти.
Викладіть кальмари і креветки на решітку. Мідії рядок shpazhki, попередньо замочені в холодній воді.
Смажте близько 7-10 хвилин до готовності (час залежить від температури вогню).
Смачного!