Смажені морепродукти
(покроковий рецепт з фото)
Я підготувала рецепт для любителів рибки і морських дарів. Тут розповім вам, як приготувати смажені морепродукти. Це буде тріска, кальмари і креветки в клярі. Подавати будемо з овочами.
Цю страву можна подавати і теплим, тоді салат з овочів кладіть окремо. Зазвичай до таких смаженим морепродуктів я роблю салат з червоної цибулі, помідорів, перцю чилі і свіжої зелені. Виходить смачно і легко для шлунка.
Спробуйте і ви таку смакоту.
- Лихоманка - 200 грам
- Кальмари - 200 грам
- Креветки очищені - 200 грам
- Восьминоги - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка (склянка - 250 мл + 100 г для обвалювання)
- Пиво світле - 1 Склянка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів(+ для обсмажування)
- Яйця - 2 штуки
Підготуйте морепродукти. Філе тріски поріжте невеликими шматочками.
Промийте, почистіть і наріжте кальмарів невеликими шматочками, промийте восьминогів.
Креветки вимийте і очистіть.
Приготуйте кляр, з'єднавши борошно, пиво, яйця, олія. Посоліть його на смак і занурте туди морепродукти, а потім обваляйте їх у борошні.
На сковороді розжарити масло і обсмажте все морепродукти.
Коли вони охолонуть, подавайте з салатом зі свіжих овочів.