Рецепт Морепродукти з макаронами фото

Морепродукти з макаронами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Макарони , Форель
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Паста з морепродуктами - це справжня смакота. Ви можете використовувати будь-які дари моря, що у вас є, і різні види макаронів. Поділюся з вами рецептом, як приготувати морепродукти з макаронами.

Опис приготування:

Макаронами з морепродуктами вже нікого не здивуєш, але від цього страва не стає менш смачним. Існують сотні варіацій рецептів, серед яких кожен знайде відповідний саме йому. На приготування страви ви не витратите багато часу. До столу подавайте пасту відразу після приготування.

  • Петрушка - За смаком
  • Макаронні вироби - 0, 5 кілограма
  • Шпинат - 100 грам
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Креветки - 200 грам
  • Форель - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Томатна паста - 50 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Біле вино - 0, 5 склянки
1
Вимийте креветки, використовуйте саме в панцирах. Очистіть креветки від панцирів, перші відкладіть в сторону. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть панцири, готуйте їх 3-5 хвилин.
2
Очистіть і подрібніть цибулю, викладіть його в сковороду, додайте томатне пюре і влийте воду, перемішайте. Тушіте про 10 хвилин, потім процідіть соус через дрібне сито.
3
Отриману рідину перелийте в сотейник, додайте вершки, вино і випарити все до зменшення на 1/3.
4
Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді, потім відкиньте на сито і промийте під холодною водою.
5
Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть очищені креветки і шматочки риби, обсмажте їх протягом 3 хвилин, потім влийте соус і додайте подрібнений шпинат, викладіть пасту і прогрійте 30-60 секунд.
6
Гарненько перемішайте вміст сковороди і подавайте до столу, прикрасьте листям петрушки. Смачного!

Схожі рецепти