Молода картопля в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Тільки на ринку з'являється молода картопля, відразу ж поспішаю купити її і відварити. Ось розповім ще про один смачне варіанті, як приготувати молоду картоплю в духовці. Смачно, просто і апетитно!
Картоплю можна не очищати від шкірки, а тільки добре вимити. Можна залишити його цілком, якщо картопля невеликої або розрізати навпіл, часточками або кружечками. Доповніть картоплю сушеними травами і спеціями, і у Вас вийде неймовірно смачна страва!
- Молода картопля - 750 грам
- Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2, 5 Ст. Ложки
- Розмарин - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь. Вимийте гарненько картопля і відправте в воду після закипання, варите 15 хвилин. Тим часом очистіть зубчики часнику і подрібніть. Додайте до часнику оливкова олія, гірчицю, подрібнений розмарин, сіль і перець.
2. Злийте воду з картоплі і додайте спеції, перемішайте. Перекладіть картоплю на деко і розігрійте духовку.
3. Надішліть картопля в розігрітий до 180-200 градусів духовку на 15-25 хвилин. Подавайте картоплю відразу після приготування. Смачного!