Рецепт Молода картопля, запечений в духовці фото

Молода картопля, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Молода картопля, запечений в духовці, можна назвати традиційною стравою будь-якої сім'ї, так як він дуже легкий в приготуванні, ароматний і неймовірно смачний. Але і його можна приготувати оригінально!

Опис приготування:

Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати молоду картоплю, запечений в духовці. Це дуже просте, але неймовірно смачне і апетитне блюдо! Обов'язково додайте ваші улюблені трави і спеції для більш насиченого смаку і аромату. Рослинна олія дає картоплі золотисту скориночку, а якщо ви хочете приготувати більш ніжний картопля, рекомендую додати трохи вершкового масла. Накрийте форму для випічки фольгою, щоб картопля приготувався рівномірно.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
молода картопля, запечений в духовці - фото крок 1
1. Молода картопля очистіть від шкірки, промийте і складіть в форму для випічки. Додайте до нього суміш італійських трав, сіль і рослинне масло.
молода картопля, запечений в духовці - фото крок 2
2. Добре перемішайте картопля, щоб він з усіх боків покрився рослинним маслом. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 220 градусів духовку до м'якості.
молода картопля, запечений в духовці - фото крок 3
3. Смачного!

Схожі рецепти