Молода картопля, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Молода картопля, запечений в духовці, можна назвати традиційною стравою будь-якої сім'ї, так як він дуже легкий в приготуванні, ароматний і неймовірно смачний. Але і його можна приготувати оригінально!
Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати молоду картоплю, запечений в духовці. Це дуже просте, але неймовірно смачне і апетитне блюдо! Обов'язково додайте ваші улюблені трави і спеції для більш насиченого смаку і аромату. Рослинна олія дає картоплі золотисту скориночку, а якщо ви хочете приготувати більш ніжний картопля, рекомендую додати трохи вершкового масла. Накрийте форму для випічки фольгою, щоб картопля приготувався рівномірно.
- Картопля - 1 кілограм
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Молода картопля очистіть від шкірки, промийте і складіть в форму для випічки. Додайте до нього суміш італійських трав, сіль і рослинне масло.
2. Добре перемішайте картопля, щоб він з усіх боків покрився рослинним маслом. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 220 градусів духовку до м'якості.
3. Смачного!