Рецепт Молода картопля у фритюрі фото

Молода картопля у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)

Фінська кухня
Овочі , Картопля , Молода картопля
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Багато господині вважають, що молода картопля дуже водянистий і для смаження не годиться. Хочу розвіяти цей міф і поділитися з вами прекрасним способом приготування молодої картоплі у фритюрі!

Опис приготування:

Цей рецепт розповість і покаже, як швидко і просто на перший погляд не привабливі дрібна молода картопля перетворюється в дуже смачне і ароматне блюдо. Харчуватися смаженої у фритюрі картоплею постійно не рекомендується. Але час від часу не забороняється побалувати себе і близьких цим смачним блюдом.

  • Молода картопля - 400 грам
  • Рослинна олія - 400 мілілітрів
  • Червоний перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Чилі - 1/2 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 3/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
молода картопля у фритюрі - фото крок 1
1. Промийте ретельно весь картопля під проточною водою від бруду.
молода картопля у фритюрі - фото крок 2
2. Помістіть картопля в пароварку, не забувши посолити. Варіть картоплю до готовності.
молода картопля у фритюрі - фото крок 3
3. Помістіть картопля на плоску тарілку, щоб він охолов.
молода картопля у фритюрі - фото крок 4
4. Розігрійте рослинне масло до кипіння.
молода картопля у фритюрі - фото крок 5
5. Смажена картопля помістіть на тарілку, щоб він охолов.
молода картопля у фритюрі - фото крок 6
6. Тепер помістіть смажену картоплю знову в киплячу олію.
молода картопля у фритюрі - фото крок 7
7. Покладіть картоплю на паперові рушники, щоб зайвий жир вбрався.
молода картопля у фритюрі - фото крок 8
8. Готову картоплю приправте червоним перцем, чилі, сіллю і коріандром.

Схожі рецепти