Молода картопля на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную вашій увазі дуже простий і легкий рецепт гарніру, розповім, як приготувати молоду картоплю на сковороді, він добре поєднується з м'ясом або рибою. Також поєднується з салатами.
Головне в цьому нехитрому блюді - правильна, рівномірна обжарка всіх бульб картоплі. А для поліпшення смаку молодої картоплі, його приправляють часником, перцем і рубаною зеленню. Спробуйте також додати свіжий орегано, майоран або чебрець.
- Молода картопля - 500 грам
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Гострий перець - 1 штука (стручок)
- Петрушка - 1 пучок
- Листя шавлії - 4 штуки
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Вимийте і висушіть зелень, дрібно наріжте і поки відкладіть в сторону.
2
Добре очистіть молода картопля, промийте під холодною проточною водою і обсушити.
3
Подрібнений часник і стручок гострого перцю злегка обсмажте в гарячому маслі у великій сковороді.
4
Додайте в сковороду картопля, обсмажуйте його на середньому вогні під кришкою, часто перемішуючи, щоб кожна картоплина стала золотистою. Картопля повинен стати м'яким всередині, але залишитися цілим.
5
За кілька хвилин до кінця приготування, додайте сіль і подрібнені трави.
6
Картопля добре перемішайте, готуйте ще кілька хвилин, а потім подавайте блюдо до столу гарячим.