Молода картопля по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.
Молода картопля по-селянськи готується неймовірно просто і швидко, але виходить таке блюдо не тільки смачним, але і красивим. Подивіться, як приготувати молоду картоплю по-селянськи.
Опис приготування:
Це легкий в приготуванні молода картопля, який навіть не треба мити. Що може бути простіше для приготування вечері? Обов'язково стежте за тим, щоб на початку приготування картопля не підгорів, при цьому постійно помішуйте його. Також не забудьте накрити картопля кришкою, щоб він нудився. Додайте в масло соєвий соус, він додасть картоплі особливий смак і колір. Зелень дуже гарно подрібніть, так вона дасть сік і зробить блюдо ще ароматні.
- Картопля - 500 грам
- Свіжий кріп - За смаком
- Свіжий базилік - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
1. Картопля промийте під проточною водою і обсушити на рушник. На розігріту сковороду вилийте рослинна олія і соєвий соус. На великому вогні смажте картоплю 5 хвилин, постійно помішуючи.
2. Зробіть найменший вогонь і млоїте картопля під кришкою протягом 15 хвилин (перші 5 хвилин постійно заважайте). Кріп і часник подрібніть, додайте сіль і порубати ножем.
3. Для соусу сметану змішайте зі свіжим нарізаним базиліком. Перекладіть картоплю в миску, додайте зелень з часником і сіллю, перемішайте і подайте з соусом. Смачного!