Млинці з скумбрією
(покроковий рецепт з фото)
Ось відмінний рецепт, як приготувати млинці зі скумбрією. Млинцеве тісто виходить тонким, а начинка - ідеально збалансованої за смаком. Відмінне поєднання риби, ніжного сиру і соковитих томатів.
Начинку для млинців можна зробити з чого завгодно. Вона може бути солодкою або солоною, як вам більше до смаку. Готується блюдо досить просто і швидко. Усе, що потрібно, це спекти млинці, змішати всі складові для начинки і загорнути її. Подавати страву краще холодним або злегка теплим. Читаємо уважно рецепт і приступаємо до готування!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Розпушувач - 1 штука
- Цукор - 1 щіпка
- Скумбрія - 1/2 штуки
- Сир - 150 грам
- Яблуко - 1/2 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Базилік - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1/2 зубчики
- Помідор - 1 штука
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. Робимо тісто для млинців. Для цього змішуємо молоко кімнатної температури, всипаємо заздалегідь просіяне борошно, розпушувач, вбиваємо яйце і додаємо дрібку солі і цукру. Все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок, і залишаємо на 20 хвилин.
2. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи рафінованої олії. На розпечену сковороду наливаємо ополоником тісто, рівномірно розподіляємо його, смажимо млинець до утворення рум'яної скоринки, а потім перевертаємо.
3. Те ж саме робимо з іншим тестом. Остигнули млинці складаємо на тарілку.
4. Для начинки беремо сир, скумбрію, часник, цибулю і помідори. Рибу поділяємо на шматочки, видаляємо всі кістки, сир натираємо на крупній тертці, цибулину нарізаємо дрібними кубиками, яблуко очищаємо від шкірки і теж натираємо на крупній тертці, помідор ріжемо дрібно, часник пропускаємо через прес. Всі інгредієнти змішуємо в мисці і ретельно перемішуємо, додаємо базилік.
5. На млинець викладаємо 2 ложки начинки, загортаємо його конвертом.
6. Також загортаємо все решта млинці, складаємо їх на тарілку. Подавати млинці можна самостійно або з додаванням сметани. Смачного!