Рецепт Кіш з скумбрією фото

Кіш з скумбрією
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Скумбрія
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Кіш
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дізнайтеся, як приготувати киш з скумбрією, завдяки покроковому рецептом з фотографіями. Виходить смачне, корисне і красиве блюдо, яке можна презентувати до святкового столу і не тільки.

Опис приготування:

Кіш - це відкритий пиріг, який можна робити з будь-якою начинкою (як солодкою, так і солоної). Якщо будь-яких інгредієнтів з рецепта в холодильнику у вас не виявилося - не біда, їх з легкістю можна замінити іншими (шпинат на петрушку або кинзу). Навіть ті, хто до риби холодний, з радістю стануть наминати його за обидві щоки. Отже, приступаємо!

  • Скумбрія - 300 грам
  • Олія - 100 грам
  • Борошно - 250-300 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сир - 100 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Молоко - 200 мілілітрів
кіш з скумбрією - фото крок 1
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування пирога. Риба для пирога повинна бути не сира, тому відварюємо її або обсмажуємо.
кіш з скумбрією - фото крок 2
2. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника. Розм'якшене масло нарізаємо шматочками.
кіш з скумбрією - фото крок 3
3. Борошно заздалегідь просіюємо, щоб вона збагатилася киснем, завдяки чому випічка буде легкою і повітряної. З'єднуємо борошно з маслом.
кіш з скумбрією - фото крок 4
4. Робимо заміс пісочного тіста. Якщо тісто трохи липне до рук, це не страшно. Воно повинно вийти м'яким і повітряним, тому не забиваємо його зайвої борошном. Загортаємо його в харчову плівку і відправляємо в холодне місце на 60 хвилин, щоб відпочивало.
кіш з скумбрією - фото крок 5
5. Форму для запікання змащуємо маслом або застилає папером для випічки. Через годину дістаємо тісто з холодильника і розгортає коло, трохи більшого діаметра самої форми, укладаємо його. Ставимо тісто в розігрітий до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
кіш з скумбрією - фото крок 6
6. Під час випікання тіста беремося за оброблення риби. Знімний kozhitsu, ретельно видаляємо всі кістки, щоб жодна не залишилася.
кіш з скумбрією - фото крок 7
7. Шпинат промиваємо під струменем холодної води, щоб видалити землю і інше сміття. Нарізаємо зелень великими шматками, видаляючи при цьому тверду частину.
кіш з скумбрією - фото крок 8
8. З печі дістаємо заготовку з тіста, викладаємо всередину форми шматочки риби з рубаним шпинатом.
кіш з скумбрією - фото крок 9
9. З холодильника дістаємо сир, розминаємо його виделкою або вручну, трохи солимо і перемішуємо. Кладемо готовий сир у форму до шпинату і скумбрії.
кіш з скумбрією - фото крок 10
10. В окрему миску вбиваємо по одному яйця, додаємо молоко, трохи солимо і перчимо (або додаємо будь-які інші приправи за смаком). Все ретельно перемішуємо.
кіш з скумбрією - фото крок 11
11. Готової яєчно-молочною сумішшю заливаємо тісто з начинкою.
кіш з скумбрією - фото крок 12
12. Трохи розподіляємо суміш, щоб вона рівномірно покривала всю начинку.
кіш з скумбрією - фото крок 13
13. Ставимо пиріг в духову шафу при температурі 180-200 градусів. Випікаємо близько півгодини. Перевіряємо пиріг сірником на готовність тесту. Якщо не липне, значить пиріг готовий, виймаємо його з духовки. Даємо йому хвилин 10-15 постояти, і тільки після цього розрізаємо.

Схожі рецепти