Рецепт Паштет з копченої скумбрією фото

Паштет з копченої скумбрією
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Паштети

Чудовий паштет годиться як для домашнього застілля, так і для свята і для пікніка.

Простий і швидкий спосіб приготувати оригінальну закуску. Йде з тостами, хлібцями, а також намазаний на кружечки огірка або крекери.

  • Скумбрія копчена - 100-200 грам
  • Плавлений сир - 2 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Крем - За смаком
паштет з копченої скумбрією - фото крок 1
Плавлений сир звільнити від упаковки. Нарізати і помістити в чашу блендера.
паштет з копченої скумбрією - фото крок 2
Відварені яйця очистити. Нарізати довільно і додати в блендер.
паштет з копченої скумбрією - фото крок 3
Додайте дві ложки сметани для поліпшення вологості маси і збийте до однорідності.
паштет з копченої скумбрією - фото крок 4
Скумбрію очистити, видалити кістки і шкіру. М'якоть нарізати і додати в блендер. Збийте ще раз.
паштет з копченої скумбрією - фото крок 5
Якщо скумбрія занадто солона, додайте в масу більше сметани, вона зменшить сіль.
Перекладіть паштет в ємність і подайте до столу з тостами, сухар або просто на хліб.

Схожі рецепти