Лаваш з скумбрією
(покроковий рецепт з фото)
Не раз уже мене рятувала закуска з лаваша, коли раптово в гості приходили друзі. Можна взяти майже будь-яку начинку: м'ясну, курячу, овочеву або рибну. Все буде ідеально поєднуватися, ось побачите!
Тут головне визначитися з уподобаннями або ж зробити, як я: просто взяла ті продукти, які були в холодильнику. Вийшло дуже навіть добре. Обов'язково повторю закуску ще раз. А ви поки ознайомтеся з тим, як приготувати лаваш з скумбрією і сиром. Єдине, що потрібно зробити заздалегідь, це зварити яйце.
- Скумбрія консервована - 200 грам
- Твердий сир - 200 грам
- Майонез - 80 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Лаваш - 3 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
Заздалегідь відваріть яйця круто. З сайри злийте масло, а саму рибу роздавите виделкою.
Промийте і подрібніть зелену цибулю з кропом.
Кожен лист лаваша розкладіть і тонко змажте майонезом.
На перший лаваш натріть на дрібній тертці яйця. Додайте до них зелень. Лаваш скрутіть в трубочку.
На другий лист натріть сир, присипте зеленню. Зверху покладіть перший рулет, загорніть лаваш поверх першого рулетика.
На наступному листі розкладіть скумбрію і зелень. Загорніть його поверх всіх рулетів.
Рулет готовий! Можна його їсти відразу, але краще, щоб він настоявся приблизно з годинку в холодильнику. Смачного!