Рецепт Лаваш з скумбрією фото

Лаваш з скумбрією
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Риба та морепродукти, Лаваш, Скумбрія
Пісні страви
На святковий стіл, День народження, Фуршет, Новий рік
Страви з начинкою

Не раз уже мене рятувала закуска з лаваша, коли раптово в гості приходили друзі. Можна взяти майже будь-яку начинку: м'ясну, курячу, овочеву або рибну. Все буде ідеально поєднуватися, ось побачите!

Тут головне визначитися з уподобаннями або ж зробити, як я: просто взяла ті продукти, які були в холодильнику. Вийшло дуже навіть добре. Обов'язково повторю закуску ще раз. А ви поки ознайомтеся з тим, як приготувати лаваш з скумбрією і сиром. Єдине, що потрібно зробити заздалегідь, це зварити яйце.

  • Скумбрія консервована - 200 грам
  • Твердий сир - 200 грам
  • Майонез - 80 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Лаваш - 3 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
лаваш з скумбрією - фото крок 1
Заздалегідь відваріть яйця круто. З сайри злийте масло, а саму рибу роздавите виделкою.
лаваш з скумбрією - фото крок 2
Промийте і подрібніть зелену цибулю з кропом.
лаваш з скумбрією - фото крок 3
Кожен лист лаваша розкладіть і тонко змажте майонезом.
лаваш з скумбрією - фото крок 4
На перший лаваш натріть на дрібній тертці яйця. Додайте до них зелень. Лаваш скрутіть в трубочку.
лаваш з скумбрією - фото крок 5
На другий лист натріть сир, присипте зеленню. Зверху покладіть перший рулет, загорніть лаваш поверх першого рулетика.
лаваш з скумбрією - фото крок 6
На наступному листі розкладіть скумбрію і зелень. Загорніть його поверх всіх рулетів.
лаваш з скумбрією - фото крок 7
Рулет готовий! Можна його їсти відразу, але краще, щоб він настоявся приблизно з годинку в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти